притисни ентер »

Електронското дуо „Дафт Панк“ се раздели по 28 години
Електронското дуо „Дафт Панк“ се раздели по 28 години

Електронското дуо „Дафт Панк“ се раздели по 28 години

Француското дуо кое создаваше електронска музика, „Дафт Панк“, основано 1993 година, ја заврши својата кариера, потврди во понеделникот нивната агентка, откако објавија видео на Јутјуб. Осумминутната снимка „Епилог“ презема сцени од нивниот филм „Електрорана“ од 2006 година и го прикажува дуото, што го сочинуваат Тома Бангалтер и Ги-Мануел Омем-Кристо,

Електронското дуо „Дафт Панк“ се раздели по 28 години

Електронското дуо „Дафт Панк“ се раздели по 28 години

Француското дуо кое создаваше електронска музика, „Дафт Панк“, основано 1993 година, ја заврши својата кариера, потврди во понеделникот нивната агентка, откако објавија видео на Јутјуб. Осумминутната снимка „Епилог“ презема сцени од нивниот филм „Електрорана“ од 2006 година и го прикажува дуото, што го сочинуваат Тома Бангалтер и Ги-Мануел Омем-Кристо,

Електронското дуо „Дафт Панк“ се раздели по 28 години

Електронското дуо „Дафт Панк“ се раздели по 28 години

Француското дуо кое создаваше електронска музика, „Дафт Панк“, основано 1993 година, ја заврши својата кариера, потврди во понеделникот нивната агентка, откако објавија видео на Јутјуб. Осумминутната снимка „Епилог“ презема сцени од нивниот филм „Електрорана“ од 2006 година и го прикажува дуото, што го сочинуваат Тома Бангалтер и Ги-Мануел Омем-Кристо,

„Дафт Панк“ се распушти по 28 години успешна кариера

„Дафт Панк“ се распушти по 28 години успешна кариера

Франција – Францускиот бенд за електронска музика „Дафт Панк“ објави дека повеќе не постои. Со тоа заврши 28-годишната соработка што им донесе хитови на обожавателите како „Around the World” и „One More Time” и „Get Lucky“ со Фарел Вилијамс. Групата од Париз, позната по тоа што луѓето на видеоспотовите и настапите се облекуваа во робот-костуми и метални

„Дафт Панк“ се распушти

„Дафт Панк“ се распушти

Францускиот бенд за електронска музика „Дафт Панк“ објави дека повеќе не постои. Со тоа заврши 28-годишната соработка што им донесе хитови на обожавателите како „Around the World” и „One More Time”. Групата од Париз, позната по тоа што луѓето на видеоспотовите и настапите се облекуваа во робот-костуми и метални кациги, на својот Јутјуб-канал објави

Распад на францускиот бенд: Дафт Панк се распушти

Распад на францускиот бенд: Дафт Панк се распушти

Францускиот бенд за електронска музика „Дафт Панк“ објави дека повеќе не постои. Со тоа заврши 28-годишната соработка што им донесе хитови на обожавателите како „Around the World” и „One More Time”. Групата од Париз, позната по тоа што луѓето на видеоспотовите и настапите се облекуваа во робот-костуми и метални кациги, на својот Јутјуб-канал објави

„Дафт Панк“ се распушти по 28 години успешна кариера

„Дафт Панк“ се распушти по 28 години успешна кариера

Францускиот бенд за електронска музика „Дафт Панк“ објави дека повеќе не постои. Со тоа заврши 28-годишната соработка што им донесе хитови на обожавателите како „Around the World” и „One More Time” и „Get Lucky“ со Фарел Вилијамс. Групата од Париз, позната по тоа што луѓето на видеоспотовите и настапите се облекуваа во робот-костуми и метални кациги,

„Дафт Панк“ се распушти

„Дафт Панк“ се распушти

Францускиот бенд за електронска музика „Дафт Панк“ објави дека повеќе не постои. Со тоа заврши 28-годишната соработка што им донесе хитови на обожавателите како „Around the World” и „One More Time”. Групата од Париз, позната по тоа што луѓето на видеоспотовите и настапите се облекуваа во робот-костуми и метални кациги, на својот Јутјуб-канал објави

„Дафт Панк“ и формално меѓу легендите, влијателниот бенд се распадна по 28 години

„Дафт Панк“ и формално меѓу легендите, влијателниот бенд се распадна по 28 години

Легендарниот француски електронски двоец „Дафт Панк“, еден од највлијателните електронски бендови во историјата, преку видео насловено „Епилог“, објави дека престанува да функционира, по речиси 28 години постоење. Групата основана во Париз, која се состоеше од Ги Мануел де Омем-Кристо и Томас Бангалтер, ги потврди гласините околу распадот на групата