притисни ентер »

Домашен стоматолог кој доаѓа еднаш, а врши работа како да дошол 4 пати
Домашен стоматолог кој доаѓа еднаш, а врши работа како да дошол 4 пати

Домашен стоматолог кој доаѓа еднаш, а врши работа како да дошол 4 пати

Тоа на почеток всушност не беше масажа, туку локална анестезија :). Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко . Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Голема среќа во голема сообраќајна несреќа

Голема среќа во голема сообраќајна несреќа

Ова му е втор роденден на Кинезот кој за влакно не заврши како што заврши неговото моторче. Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко . Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Пешак поминува булевар зјапајќи во телефонот

Пешак поминува булевар зјапајќи во телефонот

Телефонско зомби во вистинската смисла на зборот. Друг пат нема да му текне да го прави ова, ако воопшто преживее. Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко . Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Младиот моторџија го изнервира повозрасниот американски селанец со камионче

Младиот моторџија го изнервира повозрасниот американски селанец со камионче

Така моторџијата научи никогаш да не провоцира „реднек“ (во превод дрвен врат), популарен термин за жители на руралните области во САД, затоа што вратовите им се црвени од работа по полињата. Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко . Предупредување: Содржините може