притисни ентер »

Ципрас: Ако не успее Преспанскиот договор ќе успее Голема Албанија
Ципрас: Ако не успее Преспанскиот договор ќе успее Голема Албанија

Ципрас: Ако не успее Преспанскиот договор ќе успее Голема Албанија

Грчкиот премиер Алексис Ципрас, во интервју за домашните медиуми изјави дека неуспехот на Преспанскиот договор и распаѓањето на Македонија е опасност за формирање на Голема Албанија, пренесува ТВ21. На Грција не и е од интерес дестабилизација на нејзината северна граница. На Грција не и е од интерес распаѓање на Македонија и можноста за Голема Албанија

Ципрас: Неуспехот на Преспанскиот договор, води до “Голема Албанија”

Ципрас: Неуспехот на Преспанскиот договор, води до “Голема Албанија”

Грчкиот премиер Алексис Ципрас, во интервју за домашните медиуми изјави дека неуспехот на Преспанскиот договор и распаѓањето на Македонија е опасност за формирање на Голема Албанија, пренесува ТВ21. На Грција не и е од интерес дестабилизација на нејзината северна граница. На Грција не и е од интерес распаѓање на Македонија и можноста за Голема Албанија

Ципрас: неуспехот на Преспанскиот договор ќе ни донесе Голема Албанија

Ципрас: неуспехот на Преспанскиот договор ќе ни донесе Голема Албанија

Грчкиот премиер Алексис Ципрас, во интервју за домашните медиуми изјави дека неуспехот на Преспанскиот договор и распаѓањето на Македонија е опасност за формирање на Голема Албанија, пренесува ТВ21 . “Веднаш откако ќе биде изгласан во Собранието на РМ, Преспанскиот договор ќе го донесеме во нашиот парламент, секако, во јануари“, вели Ципрас.

Ципрас: Неуспехот на Преспанскиот договор, води до “Голема Албанија”

Ципрас: Неуспехот на Преспанскиот договор, води до “Голема Албанија”

Грчкиот премиер Алексис Ципрас, во интервју за домашните медиуми изјави дека неуспехот на Преспанскиот договор и распаѓањето на Македонија е опасност за формирање на Голема Албанија, пренесува ТВ21. На Грција не и е од интерес дестабилизација на нејзината северна граница. На Грција не и е од интерес распаѓање на Македонија и можноста за Голема Албанија

Ципрас: Неуспехот на Преспанскиот договор, води до “Голема Албанија”

Ципрас: Неуспехот на Преспанскиот договор, води до “Голема Албанија”

Грчкиот премиер Алексис Ципрас, во интервју за домашните медиуми изјави дека неуспехот на Преспанскиот договор и распаѓањето на Македонија е опасност за формирање на Голема Албанија, пренесува ТВ21. На Грција не и е од интерес дестабилизација на нејзината северна граница. На Грција не и е од интерес распаѓање на Македонија и можноста за Голема Албанија

Бакојани: Ципрас обезбеди 151 глас во грчкиот парламент за Преспанскиот договор

Бакојани: Ципрас обезбеди 151 глас во грчкиот парламент за Преспанскиот договор

Поранешната министерка за надворешни работи на Грција, Дора Бакојани вели дека грчкиот премиер Алексис Ципрас веќе обезбедил 151 глас за поддршка на Преспанскиот договор во Парламентот. Каменос, иако е актуелен министер за одбрана преку видео-порака му се заканува на Ципрас дека ќе ја напушти Владата кога ќе дојде редот за ратификација на „Преспа“

Дора Бакојани за Преспанскиот договор: Ципрас обезбеди 151 глас во грчкиот парламент

Дора Бакојани за Преспанскиот договор: Ципрас обезбеди 151 глас во грчкиот парламент

Поранешната министерка за надворешни работи на Грција, Дора Бакојани изјави дека грчкиот премиер Алексис Ципрас веќе обезбедил 151 глас за поддршка на Преспанскиот договор во Парламентот. Министерот за одбрана на Грција, Каменос преку видео-порака му се заканува на Ципрас дека ќе ја напушти Владата кога ќе дојде редот за ратификација на „Преспа“. Бакојани,

Дора Бакојани за „Преспа“ – „Ципрас обезбеди 151 глас во грчкиот парламент“

Дора Бакојани за „Преспа“ – „Ципрас обезбеди 151 глас во грчкиот парламент“

Поранешната министерка за надворешни работи на Грција, Дора Бакојани вели дека грчкиот премиер Алексис Ципрас веќе обезбедил 151 глас за поддршка на Преспанскиот договор во Парламентот. Каменос, иако е актуелен министер за одбрана преку видео-порака му се заканува на Ципрас дека ќе ја напушти Владата кога ќе дојде редот за ратификација на „Преспа“

Дора Бакојани за „Преспа“ – „Ципрас обезбеди 151 глас во грчкиот парламент“

Дора Бакојани за „Преспа“ – „Ципрас обезбеди 151 глас во грчкиот парламент“

Поранешната министерка за надворешни работи на Грција, Дора Бакојани вели дека грчкиот премиер Алексис Ципрас веќе обезбедил 151 глас за поддршка на Преспанскиот договор во Парламентот. Каменос, иако е актуелен министер за одбрана преку видео-порака му се заканува на Ципрас дека ќе ја напушти Владата кога ќе дојде редот за ратификација на „Преспа“

Бакојани: Каменос ќе се предомисли за Договорот од Преспа

Бакојани: Каменос ќе се предомисли за Договорот од Преспа

Грчкиот премиерот Алексис Ципрас веќе има обезбедено 151 глас за поддршка на Преспанскиот договор во парламентот, изјави Дора Бакојани, влијателниот член на грчката опозициска Нова Демократија за грчката телевизија „Скај“. -Ципрас обезбеди мнозинство пратеници за Преспанскиот договор и го доведе Каменос во очај – рече Бакојани. Каменос, иако е актуелен