притисни ентер »

Викторија Лоба и мајка и Тања се како сестри
Викторија Лоба и мајка и Тања се како сестри

Викторија Лоба и мајка и Тања се како сестри

Најголема поддршка на пејачката Викторија Лоба е нејзината мајка Татјана Луговата. Тие често пати споделуваат заеднички фотографии и ако некој не ги познава, тешко би направил разлика која е мајката, а која ќерката. Очигледно рускиот ген си го направи своето, па тие изгледаат како да се сестри. Инаку, Тања која порано живеела во рускиот Тагнорог е

Како сестри: Викторија Лоба е убава на мајка ѝ

Како сестри: Викторија Лоба е убава на мајка ѝ

Пејачката Викторија Лоба, с екогаш атрактивна и во топ форма, плени со својата убавина. Ако се прашувате кој е заслужен за тоа, судејќи по фотографиите сигурно може да се забележи дека „главни виновници“ се гените. Лоба е иста како мајка си, Татјана Луговаја. Тие често пати споделуваат заеднички фотографии и се одлична двојка. Ако некој не ги познава,