притисни ентер »

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот
Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот

Лидерката на Хонг Конг Кари Лам објави дека ги одложува изборите кои требаше да се одржат на 6 септември, поради зголемената загриженост за пандемијата на коронавирус и информира дека изборите ќе се одржат на 5 септември 2021 година. – Денеска ја објавувам најтешката одлука за последните седум месеци … да ги одложам изборите за Законодавниот совет,

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот

Лидерката на Хонг Конг Кари Лам објави дека ги одложува изборите кои требаше да се одржат на 6 септември, поради зголемената загриженост за пандемијата на коронавирус и информира дека изборите ќе се одржат на 5 септември 2021 година . – Денеска ја објавувам најтешката одлука за последните седум месеци … да ги одложам изборите за Законодавниот совет,

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот

Лидерката на Хонг Конг Кари Лам објави дека ги одложува изборите кои требаше да се одржат на 6 септември, поради зголемената загриженост за пандемијата на коронавирус и информира дека изборите ќе се одржат на 5 септември 2021 година . – Денеска ја објавувам најтешката одлука за последните седум месеци … да ги одложам изборите за Законодавниот совет,

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот

Лидерката на Хонг Конг Кари Лам објави дека ги одложува изборите кои требаше да се одржат на 6 септември, поради зголемената загриженост за пандемијата на коронавирус и информира дека изборите ќе се одржат на 5 септември 2021 година. - Реклама - – Денеска ја објавувам најтешката одлука за последните седум месеци … да ги одложам изборите за Законодавниот

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот Лидерката на Хонг Конг Кари Лам објави дека ги одложува изборите кои требаше да се одржат на 6 септември, поради зголемената загриженост за пандемијата на коронавирус и информира дека изборите ќе се одржат на 5 септември 2021 година. – Денеска ја објавувам најтешката одлука за последните седум месеци

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот

Лидерката на Хонг Конг Кари Лам објави дека ги одложува изборите кои требаше да се одржат на 6 септември, поради зголемената загриженост за пандемијата на коронавирус и информира дека изборите ќе се одржат на 5 септември 2021 година. – Денеска ја објавувам најтешката одлука за последните седум месеци … да ги одложам изборите за Законодавниот совет,

Поради коронавирусот Хонг Конг ги одлага изборите

Поради коронавирусот Хонг Конг ги одлага изборите

Лидерката на Хонг Конг Кари Лам објави дека ги одложува изборите кои требаше да се одржат на 6 септември, поради зголемената загриженост за пандемијата на коронавирус и информира дека изборите ќе се одржат на 5 септември 2021 година. Денеска ја објавувам најтешката одлука за последните седум месеци … да ги одложам изборите за Законодавниот совет, рече

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот

Хонг Конг, 1 август 2020 (МИА) – Лидерката на Хонг Конг Кари Лам објави дека ги одложува изборите кои требаше да се одржат на 6 септември, поради зголемената загриженост за пандемијата на коронавирус и информира дека изборите ќе се одржат на 5 септември 2021 година . – Денеска ја објавувам најтешката одлука за последните седум месеци … да ги одложам

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот

Хонг Конг ги одлага изборите поради коронавирусот

Хонг Конг, 1 август 2020 () – Лидерката на Хонг Конг Кари Лам објави дека ги одложува изборите кои требаше да се одржат на 6 септември, поради зголемената загриженост за пандемијата на коронавирус и информира дека изборите ќе се одржат на 5 септември 2021 година. – Денеска ја објавувам најтешката одлука за последните седум месеци … да ги одложам изборите