притисни ентер »

Во скопските општини до 15 часот најголема излезност Карпош со 32, 16 отсто
Во скопските општини до 15 часот најголема излезност Карпош со 32, 16 отсто

Во скопските општини до 15 часот најголема излезност Карпош со 32, 16 отсто

Според податоците на Државната изборна комисија, во Ѓорче Петров излезноста е 32,06 отсто, во Кисела Вода 31, 69, во Бутел 30,96, во Центар 30, 91, во Аеродром 30, 71, во Гази Баба 29, 3, во Чаир 25, 14 и во Сарај 21, 35 отсто. За скопските општини е карактеристично тоа што покрај за избор за градоначалник и советници за својата општини, граѓаните

Во скопските општини до 15 часот најголема излезност Карпош со 32, 16 отсто

Во скопските општини до 15 часот најголема излезност Карпош со 32, 16 отсто

Од скопските општини до 15 часот најголема излезност има во Карпош 32,16 отсто, а најмала во Шуто Оризари 19,15 отсто. Според податоците на Државната изборна комисија, во Ѓорче Петров излезноста е 32,06 отсто, во Кисела Вода 31, 69, во Бутел 30,96, во Центар 30, 91, во Аеродром 30, 71, во Гази Баба 29, 3, во Чаир 25, 14 и во Сарај 21, 35 отсто. За

Во скопските општини до 15 часот најголема излезност во Карпош со 32,16 отсто

Во скопските општини до 15 часот најголема излезност во Карпош со 32,16 отсто

Од скопските општини до 15 часот најголема излезност има во Карпош 32,16 отсто, а најмала во Шуто Оризари 19,15 отсто. Според податоците на Државната изборна комисија, во Ѓорче Петров излезноста е 32,06 отсто, во Кисела Вода 31, 69, во Бутел 30,96, во Центар 30, 91, во Аеродром 30, 71, во Гази Баба 29, 3, во Чаир 25, 14 и во Сарај 21, 35 отсто. За

Ова е општината во Скопје во која има најголема излезност до 15 часот

Ова е општината во Скопје во која има најголема излезност до 15 часот

Од скопските општини до 15 часот најголема излезност има во Карпош 32,16 отсто, а најмала во Шуто Оризари 19,15 отсто. Според податоците на Државната изборна комисија, во Ѓорче Петров излезноста е 32,06 отсто, во Кисела Вода 31, 69, во Бутел 30,96, во Центар 30, 91, во Аеродром 30, 71, во Гази Баба 29, 3, во Чаир 25, 14 и во Сарај 21, 35 отсто. За

Карпош со најголема излезност од скопските општини до 15 часот

Карпош со најголема излезност од скопските општини до 15 часот

Карпош со најголема излезност од скопските општини до 15 часот Од скопските општини до 15 часот најголема излезност има во Карпош 32,16 отсто, а најмала во Шуто Оризари 19,15 отсто. Според податоците на Државната изборна комисија, во Ѓорче Петров излезноста е 32,06 отсто, во Кисела Вода 31, 69, во Бутел 30,96, во Центар 30, 91, во Аеродром 30, 71,

Во скопските општини до 15 часот најголема излезност Карпош со 32, 16 отсто

Во скопските општини до 15 часот најголема излезност Карпош со 32, 16 отсто

Од скопските општини до 15 часот најголема излезност има во Карпош 32,16 отсто, а најмала во Шуто Оризари 19,15 отсто. Според податоците на Државната изборна комисија, во Ѓорче Петров излезноста е 32,06 отсто, во Кисела Вода 31, 69, во Бутел 30,96, во Центар 30, 91, во Аеродром 30, 71, во Гази Баба 29, 3, во Чаир 25, 14 и во Сарај 21, 35 отсто. За

Ова е општината во Скопје во која има најголема излезност до 15 часот

Ова е општината во Скопје во која има најголема излезност до 15 часот

| октомври 17, 2021 Од скопските општини до 15 часот најголема излезност има во Карпош 32,16 отсто, а најмала во Шуто Оризари 19,15 отсто. Според податоците на Државната изборна комисија, во Ѓорче Петров излезноста е 32,06 отсто, во Кисела Вода 31, 69, во Бутел 30,96, во Центар 30, 91, во Аеродром 30, 71, во Гази Баба 29, 3, во Чаир 25, 14 и во Сарај

Во скопските општини до 15 часот најголема излезност Карпош со 32, 16 отсто

Во скопските општини до 15 часот најголема излезност Карпош со 32, 16 отсто

Од скопските општини до 15 часот најголема излезност има во Карпош 32, 16 отсто, а најмала во Шуто Оризари 19, 15 отсто. Скопје, 17 октомври 2021 (МИА) – Од скопските општини до 15 часот најголема излезност има во Карпош 32,16 отсто, а најмала во Шуто Оризари 19,15 отсто. Според податоците на Државната изборна комисија, во Ѓорче Петров излезноста е