притисни ентер »

Привршува уредувањето на пешачките патеки покрај улицата „Коста Новаковиќ“
Привршува уредувањето на пешачките патеки покрај улицата „Коста Новаковиќ“

Привршува уредувањето на пешачките патеки покрај улицата „Коста Новаковиќ“

Општина Аеродром информира дека деновиве ја привршува реконструкцијата на веќе постојните, како и изградбата на новите пешачки патеки во непосредна близина на улицата „Коста Новаковиќ“ во Стар Аеродром. -Станува збор за патеки што се наоѓаат меѓу зградите на улица „Коста Новаковиќ, со површина од 3.500 квадратни метри, со павер-елементи во боја и со

Нови пешачки патеки во близина на улицата Коста Новаковиќ

Нови пешачки патеки во близина на улицата Коста Новаковиќ

Општина Аеродром деновиве ја привршува реконструкцијата на веќе постојните, како и изградбата на новите пешачки патеки во непосредна близина на улицата „Коста Новаковиќ“ во Стар Аеродром.

Привршува уредувањето на пешачките патеки покрај улицата „Коста Новаковиќ“

Привршува уредувањето на пешачките патеки покрај улицата „Коста Новаковиќ“

Општина Аеродром деновиве ја привршува реконструкцијата на веќе постојните, како и изградбата на новите пешачки патеки во непосредна близина на улицата „Коста Новаковиќ“ во Стар Аеродром. Станува збор за патеки што се наоѓаат меѓу зградите на улица „Коста Новаковиќ, со површина од      3500 квадратни метри, со павер-елементи во боја и со нови рабници

Привршува уредувањето на пешачките патеки покрај улицата „Коста Новаковиќ“

Привршува уредувањето на пешачките патеки покрај улицата „Коста Новаковиќ“

Општина Аеродром информира дека деновиве ја привршува реконструкцијата на веќе постојните, како и изградбата на новите пешачки патеки во непосредна близина на улицата „Коста Новаковиќ“ во Стар Аеродром.

Привршува уредувањето на пешачките патеки покрај улицата „Коста Новаковиќ“

Привршува уредувањето на пешачките патеки покрај улицата „Коста Новаковиќ“

Општина Аеродром деновиве ја привршува реконструкцијата на веќе постојните, како и изградбата на новите пешачки патеки во непосредна близина на улицата „Коста Новаковиќ“ во Стар Аеродром. Станува збор за патеки што се наоѓаат меѓу зградите на улица „Коста Новаковиќ, со површина од 3 500 квадратни метри, со павер-елементи во боја и со нови рабници.