притисни ентер »

Концептот SR-C21 на CFMoto јавно прикажан на EICMA 2021
Концептот SR-C21 на CFMoto јавно прикажан на EICMA 2021

Концептот SR-C21 на CFMoto јавно прикажан на EICMA 2021

Откако кренаа голема галама по социјалните медиуми пред некоја недела, минатата недела потврдија дека не било се залудно. CFMoto го прикажаа во живо на саемот во Милано нивниот нов концепт SR-C21 Откако кренаа голема галама по социјалните медиуми пред некоја недела, минатата недела потврдија дека не било се залудно. CFMoto го прикажаа во живо на саемот