притисни ентер »

Градник и сако: Смелиот тренд што произлезе од впечатливите изгледи на Мадона, Иман и Џоди Ватли
Градник и сако: Смелиот тренд што произлезе од впечатливите изгледи на Мадона, Иман и Џоди Ватли

Градник и сако: Смелиот тренд што произлезе од впечатливите изгледи на Мадона, Иман и Џоди Ватли

За некои смело и атрактивно, за други пак „невкусно" - овој тренд кој комбинира градник и сако без маичка или кошула измеѓу, несомнено прави драстична поделба помеѓу љубителите на модата. Но овој тренд на градник директно под сако или блејзер не е „топла вода" измислена денес, туку напротив. Како и голем број други трендови на кои сме сведоци, така