притисни ентер »

Малиот кенгур иде у...
Малиот кенгур иде у...

Малиот кенгур иде у...

Мујо и Хасо првпат дошле во Австралија. Шетаат така и одеднаш Мујо здогледал кенгури. Мујо: - Хасо, Хасо! Хасо: - Што е? Мујо: - Дој брзо, жити све, да видиш како малиот иде у пичку матер!