притисни ентер »

Ќерката на Цеца „си замина“
Ќерката на Цеца „си замина“

Ќерката на Цеца „си замина“

Неофицијално ќерката на фолк дивата Цеца  Ражнатовиќ,  Анастасија деновиве го „напуштила“ домот каде што живеела со мајка и и братот и се преселила во луксузна зграда во еден од најпрестижните делови на Белград. Најголем дел од станарите  во зградата не се ни свесни дека во нивниот влез живее баш Анастасија. - Не знам, верувајте ми. Баш овде живее

Анастасија Ражнатовиќ го напушти семејниот дом – повеќе не живее со мама, братот и снаата

Анастасија Ражнатовиќ го напушти семејниот дом – повеќе не живее со мама, братот и снаата

Анастасија Ражнатовиќ го напушти семејниот дом – повеќе не живее со мама, братот и снаата Анастасија Ражнатовиќ, ќерката на фолк пејачката Цеца Ражнатовиќ, неодамна се преселила од семејниот дом каде живееше со мама, братот Вељко и снаата Богдана. Сега живее сама во луксузна зграда во еден од најпрестижните делови на Белград. Иако е ќерката на Цеца,

Анастасија се отсели од вилата на Цеца: Купува се, од сувомеснато до помфрит, а остава и бакшиш

Анастасија се отсели од вилата на Цеца: Купува се, од сувомеснато до помфрит, а остава и бакшиш

Анастасија Ражнатовиќ, ќерката на српската пејачка Цеца Ражнатовиќ, неодамна се иселила од семејниот дом каде живееше со својата мајка, братот Вељко и снаата Богдана. Сега таа живее сама во луксузен стан во Белград, а новите соседи за српските медиуми откриле каква сосетка е Анастасија. Како не сме ја виделе, често доаѓа кај нас. Анастасија е девојка

Анастасија го напуштила семејниот дом на Дедиње: Се преселила во луксузен стан...

Анастасија го напуштила семејниот дом на Дедиње: Се преселила во луксузен стан...

Анастасија Ражнатовиќ, ќерка на Светлана Цеца Ражнатовиќ, неодамна се преселила од домот каде што живеела со мајкаи и братот Вељко и се преселила во луксузна зграда во еден од најпрестижните делови на Белград. Иако е ќерка на Цеца, многумина во зградата не се ни свесни дека во нивниот влез живее баш Анастасија. - Не знам, верувајте ми. Баш овде живее

Анастасија го напуштила семејниот дом на Дедиње: Се преселила во луксузен стан...

Анастасија го напуштила семејниот дом на Дедиње: Се преселила во луксузен стан...

Анастасија Ражнатовиќ, ќерка на Светлана Цеца Ражнатовиќ, неодамна се преселила од домот каде што живеела со мајкаи и братот Вељко и се преселила во луксузна зграда во еден од најпрестижните делови на Белград. Иако е ќерка на Цеца, многумина во зградата не се ни свесни дека во нивниот влез живее баш Анастасија. - Не знам, верувајте ми. Баш овде живее

Анастасија Ражнатовиќ го напушти семејниот дом - познато е како и зошто

Анастасија Ражнатовиќ го напушти семејниот дом - познато е како и зошто

Анастасија Ражнатовиќ, ќерката на фолк пејачката Цеца Ражнатовиќ, неодамна се преселила од семејниот дом каде живееше со мама, братот Вељко и снаата Богдана. Сега живее сама во луксузна зграда во еден од најпрестижните делови на Белград. Иако е ќерката на Цеца, многумина од зградата не ни знаеле дека таа им станала сосетка. Анастасија често посетувала

Анастасија се отсели од вилата на Цеца: Купува се, од сувомеснато до помфрит, а остава и бакшиш

Анастасија се отсели од вилата на Цеца: Купува се, од сувомеснато до помфрит, а остава и бакшиш

ИЗВОР Скопје24 | мај 17, 2019 Анастасија Ражнатовиќ, ќерката на српската пејачка Цеца Ражнатовиќ, неодамна се иселила од семејниот дом каде живееше со својата мајка, братот Вељко и снаата Богдана. Сега таа живее сама во луксузен стан во Белград, а новите соседи за српските медиуми откриле каква сосетка е Анастасија. Како не сме ја виделе, често доаѓа

Анастасија Ражнатовиќ го напушти семејниот дом – повеќе не живее со мама, братот и снаата

Анастасија Ражнатовиќ го напушти семејниот дом – повеќе не живее со мама, братот и снаата

фото:инсатграм/анастасијаражнатовиќ Анастасија Ражнатовиќ, ќерката на фолк пејачката Цеца Ражнатовиќ, неодамна се преселила од семејниот дом каде живееше со мама, братот Вељко и снаата Богдана. Сега живее сама во луксузна зграда во еден од најпрестижните делови на Белград. Иако е ќерката на Цеца, многумина од зградата не ни знаеле дека таа им станала

Анастасија се отсели од вилата на Цеца: Купува сè, од сувомеснато до помфрит, а остава и бакшиш

Анастасија се отсели од вилата на Цеца: Купува сè, од сувомеснато до помфрит, а остава и бакшиш

Анастасија Ражнатовиќ, ќерката на српската пејачка Цеца Ражнатовиќ, неодамна се иселила од семејниот дом каде живееше со својата мајка, братот Вељко и снаата Богдана. Сега таа живее сама во луксузен стан во Белград, а новите соседи за српските медиуми откриле каква сосетка е Анастасија. Како не сме ја виделе, често доаѓа кај нас. Анастасија е девојка

Анастасија Ражнатовиќ се отсели од вилата на Цеца, сега живее сама во луксузен стан во центарот на Белград

Анастасија Ражнатовиќ се отсели од вилата на Цеца, сега живее сама во луксузен стан во центарот на Белград

Анастасија Ражнатовиќ , ќерката на фолк пејачката Цеца Ражнатовиќ , неодамна се преселила од семејниот дом каде живееше со мама, братот Вељко и снаата Богдана. Сега живее сама во луксузна зграда во еден од најпрестижните делови на Белград, а  новите соседи за српски „Курир“ откриле каква комшивка е Анастасија и како се однесува со нив. Како не сме