притисни ентер »

Стилски водич за мажите: Како да изгледате за оваа есен?
Стилски водич за мажите: Како да изгледате за оваа есен?

Стилски водич за мажите: Како да изгледате за оваа есен?

Хамбуршкиот моден бренд ТОМ ТЕЈЛОР лансираше нова колекција Есен/Зима 2019 со ретро – класична нота. Модните парчиња со “винтиџ“ стил, инспирирани од модни елементи и силуети од 1970 година, потсетуваат на минатото и будат носталгија. Колекцијата прикажува возбудлив контраст – современи технолошки трендови во комбинација со новата поврзаност со природата

Reiss колекција за есен/зима 2019 која ќе ве натера да посакате уште утре да се залади

Reiss колекција за есен/зима 2019 која ќе ве натера да посакате уште утре да се залади

Погледнете популарниот моден бренд што ви припрема.. Новата колекција за есен и зима ни носи феноменални јакни, џемпери, панталони, капути и уште многу други работи кои ќе ви помогнат да го обновите и промените капацитетот на вашиот гардаробер. Кога ќе видиде што се има во новата колекција, ќе посакате студеното време да дојде што побрзо.

ТОМ ТЕЈЛОР – Колекција Есен/Зима 2019

ТОМ ТЕЈЛОР – Колекција Есен/Зима 2019

Хамбуршкиот моден бренд ТОМ ТЕЈЛОР лансираше нова колекција Есен/Зима 2019 со ретро – класична нота. Модните парчиња со “винтиџ“ стил, инспирирани од модни елементи и силуети од 1970 година, потсетуваат на минатото и будат носталгија. Колекцијата прикажува возбудлив контраст – современи технолошки трендови во комбинација со новата поврзаност со природата

ТОМ ТЕЈЛОР – Колекција Есен/Зима 2019

ТОМ ТЕЈЛОР – Колекција Есен/Зима 2019

| август 14, 2019 Хамбург/Берлин, август, 2019 година – Хамбуршкиот моден бренд ТОМ ТЕЈЛОР лансираше нова колекција Есен/Зима 2019 со ретро – класична нота. Модните парчиња со “винтиџ“ стил, инспирирани од модни елементи и силуети од 1970 година, потсетуваат на минатото и будат носталгија. Колекцијата прикажува возбудлив контраст – современи технолошки