притисни ентер »

Инфлуенсерка го копира изгледот на славните и докажува дека стилот не зависи од големината
Инфлуенсерка го копира изгледот на славните и докажува дека стилот не зависи од големината

Инфлуенсерка го копира изгледот на славните и докажува дека стилот не зависи од големината

Кејти Стурино сака да му покаже на светот дека полните жени нема потреба да ги прифаќаат здодевните модни трендови. Оваа инфлуенсерка го искористила Instagram за да ги сподели нејзините фотографии, на кои носи слична облека како познатите дами. Таа ги имитира и нивните пози, само за да докаже дека стилот не треба да зависи од вашата големина. Нејзините