притисни ентер »

Колективна меморија
Колективна меморија

Колективна меморија

Првиот ни министер за надворешни работи во експертската влада на премиерот Никола Кљусев, беше водњанаското дете, Денко Малески. Текстот кој следи не е полемика со професорот непознат во меѓународните научни кругови, од областа на меѓународно јавно право. Повеќе е локално познат како министер за надворешни работи и амбасадор кој во клучните моменти