притисни ентер »

ЕФТИНО ПОМИНАЛЕ СО ПАНЧО: Гласот на Панчо Минов чинел неколку пати поефтино од гласовите на осумтемина!
ЕФТИНО ПОМИНАЛЕ СО ПАНЧО: Гласот на Панчо Минов чинел неколку пати поефтино од гласовите на осумтемина!

ЕФТИНО ПОМИНАЛЕ СО ПАНЧО: Гласот на Панчо Минов чинел неколку пати поефтино од гласовите на осумтемина!

Колку чинел гласот на Панчо Минов говорат негови блиски соработници, а според тоа што ни го пренесоа, пратеникот кој мандатот го доби како член на ГРОМ се продал ефтино – секако ако во предвид се земат сумите кои се шпекулираат за неговите колеги кои гласаа за Северна Македонија Панчо Минов, човекот кој безброј пати промени партиски дрес, по примерот