притисни ентер »

СДСМ реагира на пресот на Мицкоски: Неговите муабети се „бла бла“ и „дрн дрн“
СДСМ реагира на пресот на Мицкоски: Неговите муабети се „бла бла“ и „дрн дрн“

СДСМ реагира на пресот на Мицкоски: Неговите муабети се „бла бла“ и „дрн дрн“

Христијан Мицкоски, веќе зборува како Јанко Бачев, ниско, на ниво карактеристично за фрустритани, поразени и неуспешни политичари, загубени во сопствената неспособност, реагира Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, по прес-конференцијата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, кој повика на предвремени парламентарни избори заедно со претседателските. „’Бла бла’

СДСМ реагира на пресот на Мицкоски: Неговите муабети се „бла бла“ и „дрн дрн“

СДСМ реагира на пресот на Мицкоски: Неговите муабети се „бла бла“ и „дрн дрн“

Христијан Мицкоски, веќе зборува како Јанко Бачев, ниско, на ниво карактеристично за фрустритани, поразени и неуспешни политичари, загубени во сопствената неспособност, реагира Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, по прес-конференцијата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, кој повика на предвремени парламентарни избори заедно со претседателските. „’Бла бла’

СДСМ реагира на пресот на Мицкоски: Неговите муабети се „бла бла“ и „дрн дрн“

СДСМ реагира на пресот на Мицкоски: Неговите муабети се „бла бла“ и „дрн дрн“

Христијан Мицкоски, веќе зборува како Јанко Бачев, ниско, на ниво карактеристично за фрустритани, поразени и неуспешни политичари, загубени во сопствената неспособност, реагира Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, по прес-конференцијата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, кој повика на предвремени парламентарни избори заедно со претседателските. „’Бла бла’

СДСМ: Мицкоски веќе зборува како Бачев

СДСМ: Мицкоски веќе зборува како Бачев

Владејачката СДСМ смета дека лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски станал портпарол на Јанко Бачев, лидерот на Единствена Македонија, кој нуди план Б за спречување на смена на името на Македонија, со тоа што оценија дека зборувал на “ниско, на ниво карактеристично за фрустритани, поразени и неуспешни политичари, загубени во сопствената неспособност“

СДСМ: Мицкоски веќе зборува како Бачев, разбирлив е очајот кај маргиналните деструктивци, поразени се

СДСМ: Мицкоски веќе зборува како Бачев, разбирлив е очајот кај маргиналните деструктивци, поразени се

Антизападниот пион, Христијан Мицкоски, веќе зборува како Јанко Бачев, ниско, на ниво карактеристично за фрустритани, поразени и неуспешни политичари, загубени во сопствената неспособност.„Бла бла“ и „дрн дрн“ муабетите на Мицкоски многу соодејствуваат со него и неговите антизападни, политички промашени делувања. Мицкоски ќе остане запаметен како човек

СДСМ: Мицкоски веќе зборува како Бачев, загубен во сопствената неспособност

СДСМ: Мицкоски веќе зборува како Бачев, загубен во сопствената неспособност

СДСМ со писмено соопштение реагира на прес-конференцијата на Христијан Мицкоски од ВМРО-ДПМНЕ. „Денеска ново назадување покажа Христијан Мицкоски, портпаролот на Бачев. Антизападниот пион, Христијан Мицкоски, веќе зборува како Јанко Бачев, ниско, на ниво карактеристично за фрустритани, поразени и неуспешни политичари, загубени во сопствената неспособност

СДСМ реагира на пресот на Мицкоски: Неговите муабети се „бла бла“ и „дрн дрн“

СДСМ реагира на пресот на Мицкоски: Неговите муабети се „бла бла“ и „дрн дрн“

Христијан Мицкоски, веќе зборува како Јанко Бачев, ниско, на ниво карактеристично за фрустритани, поразени и неуспешни политичари, загубени во сопствената неспособност, реагира Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, по прес-конференцијата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, кој повика на предвремени парламентарни избори заедно со претседателските. „’Бла бла’

СДСМ: Мицкоски веќе зборува како Бачев, загубен во сопствената неспособност

СДСМ: Мицкоски веќе зборува како Бачев, загубен во сопствената неспособност

СДСМ со писмено соопштение реагира на прес-конференцијата на Христијан Мицкоски од ВМРО-ДПМНЕ. „Денеска ново назадување покажа Христијан Мицкоски, портпаролот на Бачев. Антизападниот пион, Христијан Мицкоски, веќе зборува како Јанко Бачев, ниско, на ниво карактеристично за фрустритани, поразени и неуспешни политичари, загубени во сопствената неспособност

СДСМ реагира на пресот на Мицкоски: Неговите муабети се „бла бла“ и „дрн дрн“

СДСМ реагира на пресот на Мицкоски: Неговите муабети се „бла бла“ и „дрн дрн“

Христијан Мицкоски, веќе зборува како Јанко Бачев, ниско, на ниво карактеристично за фрустритани, поразени и неуспешни политичари, загубени во сопствената неспособност, реагира Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, по прес-конференцијата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, кој повика на предвремени парламентарни избори заедно со претседателските. „’Бла бла’

СДСМ: Мицкоски веќе зборува како Бачев, Македонија оди напред во ЕУ и НАТО

СДСМ: Мицкоски веќе зборува како Бачев, Македонија оди напред во ЕУ и НАТО

Мицкоски веќе зборува како Бачев, разбирлив е очајот кај маргиналните деструктивци, поразени се, Македонија оди напред во ЕУ и НАТО Денеска ново назадување покажа Христијан Мицкоски, портпаролот на Бачев. Антизападниот пион, Христијан Мицкоски, веќе зборува како Јанко Бачев, ниско, на ниво карактеристично за фрустритани, поразени и неуспешни политичари,