притисни ентер »

„Античка драма“ и „Писма до пријателите“, нови изданија на ТРИ
„Античка драма“ и „Писма до пријателите“, нови изданија на ТРИ

„Античка драма“ и „Писма до пријателите“, нови изданија на ТРИ

Во издание на Издавачкиот центар ТРИ деновиве излегоа од печат книгите кои се занимаваат со литературата од античкиот/класичниот период-„Писма до пријателите“, книга која нуди избор од римската епистоларна книжевност и „Античка драма“ авторско дело на проф. Весна Томовска и проф. Даниела Тошева, која дава целосен приказ за појавата и развојот на различните

„Писма до пријателите“ и „Античка драма“ нови изданија на ТРИ

„Писма до пријателите“ и „Античка драма“ нови изданија на ТРИ

Во издание на Издавачкиот центар ТРИ деновиве излегоа од печат книгите две важни изданија кои се занимаваат со литературата од античкиот/класичниот период – „Писма до пријателите“, книга која нуди избор од римската епистоларна книжевност и „Античка драма“ авторско дело на проф. Весна Томовска и проф. Даниела Тошева, која дава целосен приказ за појавата