притисни ентер »

Господине, вчера Ви испратив порака ‘Те сакам!’ но тоа не беше за Вас!…
Господине, вчера Ви испратив порака ‘Те сакам!’ но тоа не беше за Вас!…

Господине, вчера Ви испратив порака ‘Те сакам!’ но тоа не беше за Вас!…

Маж добива СМС порака: „Господине, вчера Ви испратив порака ‘Те сакам!’ но тоа не беше за Вас! Случајно сум го згрешила бројот. Извинете.“ Тој одговара: „Касно е веќе госпоѓо, каснооо! Жена ми веќе Ве бара. Успеа да ви го најде и профилот на Фејсбук. За секој случај напуштете ја земјата!“