притисни ентер »

Кај помладите генерации сексуалниот жар згаснал, а овие три навики во сексот веќе не се во мода
Кај помладите генерации сексуалниот жар згаснал, а овие три навики во сексот веќе не се во мода

Кај помладите генерации сексуалниот жар згаснал, а овие три навики во сексот веќе не се во мода

Одредени однесувања за време на сексуалниот чин одамна излегле од мода, а како што вели терапевтот Трејси Кокс, помладите генерации го изгубиле сексуалниот жар, и почнале да ги толкуваат интимните односи на поинаков начин. Во продолжение прочитајте кои сексуални навики се изгубени. Долга предигра Во денешниот модерен свет, сè завршува во лет. Луѓето

Три сексуални активности кои повеќе речиси никој не ги сака во кревет со својот партнер

Три сексуални активности кои повеќе речиси никој не ги сака во кревет со својот партнер

Британската терапевтка Трејси Кокс ги споделила резултатите од истражувањето кои укажуваат дека сексуалниот жар не е намален, но сексуалното задоволство различно се толкува. Овие сексуални активности младите сè помалку ги практикуваат: 1. Тантричен секс Овој секс подразбира бавен интимен однос и поврзување на телото и умот. Дишење, медитација, еротска

Излегува ли сексот од мода? Три сексуални активности за кои младите сметаат дека веќе не се ИН

Излегува ли сексот од мода? Три сексуални активности за кои младите сметаат дека веќе не се ИН

Трендовите доаѓаат и си одат, но најубавите работи во животот се исти со векови. Бакнеж, интимен допир, љубезен збор и искрена насмевка нè прават среќни на ист начин со генерации. Во оваа категорија би можеле да го ставиме и сексот бидејќи ни сексуалното задоволство не може да се смени. Барем така мислевме, до најновото истражување кое вели дека одредени

Три сексуални активности кои повеќе речиси никој не ги сака во кревет со својот партнер

Три сексуални активности кои повеќе речиси никој не ги сака во кревет со својот партнер

Британската терапевтка Трејси Кокс ги споделила резултатите од истражувањето кои укажуваат дека сексуалниот жар не е намален, но сексуалното задоволство различно се толкува. Овие сексуални активности младите сè помалку ги практикуваат: 1. Тантричен секс Овој секс подразбира бавен интимен однос и поврзување на телото и умот. Дишење, медитација, еротска