притисни ентер »

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg
Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

реклама Подобрениот премиум SUV блеска со високотехнолошки карактеристики Новите LED Matrix IQ.LIGHT HD светла проектираат светлина точно на лентата на возење Подобрената суспензија нуди одлична комбинација на удобност и перформанси Touareg R eHybrid со 340 kW (462 КС) повторно е водечки модел во производната линија Volkswagen ја надградува третата

Подновен VW Touareg

Подновен VW Touareg

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg Подобрениот премиум SUV блеска со високотехнолошки карактеристики Новите LED Matrix IQ.LIGHT HD светла проектираат светлина точно на лентата на возење Подобрената суспензија нуди одлична комбинација на удобност и перформанси Touareg R eHybrid со 340 kW (462 КС) повторно е водечки

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

· Подобрениот премиум SUV блеска со високотехнолошки карактеристики · Новите LED Matrix IQ.LIGHT HD светла проектираат светлина точно на лентата на возење · Подобрената суспензија нуди одлична комбинација на удобност и перформанси · Touareg R eHybrid со 340 kW (462 КС) повторно е водечки модел во производната линија Volkswagen ја надградува третата

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

• Подобрениот премиум SUV блеска со високотехнолошки карактеристики • Новите LED Matrix IQ.LIGHT HD светла проектираат светлина точно на лентата на возење • Подобрената суспензија нуди одлична комбинација на удобност и перформанси • Touareg R eHybrid со 340 kW (462 КС) повторно е водечки модел во производната линија ; Volkswagen ја надградува третата

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

· Подобрениот премиум SUV блеска со високотехнолошки карактеристики · Новите LED Matrix IQ.LIGHT HD светла проектираат светлина точно на лентата на возење · Подобрената суспензија нуди одлична комбинација на удобност и перформанси · Touareg R eHybrid со 340 kW (462 КС) повторно е водечки модел во производната линија Volkswagen ја надградува третата

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

Подобрениот премиум SUV блеска со високотехнолошки карактеристики Новите LED Matrix IQ.LIGHT HD светла проектираат светлина точно на лентата на возење Подобрената суспензија нуди одлична комбинација на удобност и перформанси Touareg R eHybrid со 340 kW (462 КС) повторно е водечки модел во производната линија Volkswagen ја надградува третата генерација

Volkswagen го претстави новиот Touareg

Volkswagen го претстави новиот Touareg

Volkswagen ја надградува третата генерација на Touareg со големи подобрувања: суспензијата, како и екранот и оперативниот концепт на теренецот се променети, а предниот и задниот дизајн се изострени. Посебно впечатливи карактеристики се ново развиените HD matrix фарови напред и LED задните светла, кои се изведени како светлосна лента. За прв пат во

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

Подобрениот премиум SUV блеска со високотехнолошки карактеристики Новите LED Matrix IQ.LIGHT HD светла проектираат светлина точно на лентата на возење Подобрената суспензија нуди одлична комбинација на удобност и перформанси Touareg R eHybrid со 340 kW (462 КС) повторно е водечки модел во производната линија Volkswagen ја надградува третата генерација

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

Подобрениот премиум SUV блеска со високотехнолошки карактеристики · Новите LED Matrix IQ.LIGHT HD светла проектираат светлина точно на лентата на возење · Подобрената суспензија нуди одлична комбинација на удобност и перформанси · Touareg R eHybrid со 340 kW (462 КС) повторно е водечки модел во производната линија Volkswagen ја надградува третата генерација

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

Добивај вести на Viber · Подобрениот премиум SUV блеска со високотехнолошки карактеристики · Новите LED Matrix IQ.LIGHT HD светла проектираат светлина точно на лентата на возење · Подобрената суспензија нуди одлична комбинација на удобност и перформанси · Touareg R eHybrid со 340 kW (462 КС) повторно е водечки модел во производната линија Volkswagen