притисни ентер »

Изложбата „Дијалог“ на Ана Трајковска и Ива Стаменковска во Делчево
Изложбата „Дијалог“ на Ана Трајковска и Ива Стаменковска во Делчево

Изложбата „Дијалог“ на Ана Трајковска и Ива Стаменковска во Делчево

Кобинацијата од две индивидуални дела претставени во едно на младите уметници Ана Трајковска и Ива Станковска е поставена во Делчево. Изложбата насловена „Дијалог“ се реализира во организација на Центарот за култура „Никола Јонков – Вапцаров“ од Делчево, чиј директор Методи Толевски најави дека ќе биде отворена во наредните десетина дена. „Се работи

Изложбата „Дијалог“ на Ана Трајковска и Ива стаменковска во Делчево

Изложбата „Дијалог“ на Ана Трајковска и Ива стаменковска во Делчево

Кобинацијата од две индивидуални дела претставени во едно на младите уметници Ана Трајковска и Ива Станковска синоќа беше претставена во Делчево. Изложбата насловена „Дијалог“ се реализираше во организација на Центарот за култура „Никола Јонков – Вапцаров“ од Делчево, чиј директор Методи Толевски најави дека ќе биде отворена во наредните десетина дена

Изложбата „Дијалог“ на Ана Трајковска и Ива Стаменковска во Делчево

Изложбата „Дијалог“ на Ана Трајковска и Ива Стаменковска во Делчево

Кобинацијата од две индивидуални дела претставени во едно на младите уметници Ана Трајковска и Ива Станковска синоќа беше претставена во Делчево. Изложбата насловена „Дијалог“ се реализираше во организација на Центарот за култура „Никола Јонков – Вапцаров“ од Делчево, чиј директор Методи Толевски најави дека ќе биде отворена во наредните десетина дена

Изложбата „Дијалог“ на Ана Трајковска и Ива Стаменковска во Делчево

Изложбата „Дијалог“ на Ана Трајковска и Ива Стаменковска во Делчево

Кобинацијата од две индивидуални дела претставени во едно на младите уметници Ана Трајковска и Ива Станковска синоќа беше претставена во Делчево. Изложбата насловена „Дијалог“ се реализираше во организација на Центарот за култура „Никола Јонков – Вапцаров“ од Делчево, чиј директор Методи Толевски најави дека ќе биде отворена во наредните десетина дена

Изложбата „Дијалог“ на Ана Трајковска и Ива Стаменковска во Делчево

Изложбата „Дијалог“ на Ана Трајковска и Ива Стаменковска во Делчево

Делчево, 10 ноември 2019 (МИА) – Кобинацијата од две индивидуални дела претставени во едно на младите уметници Ана Трајковска и Ива Станковска синоќа беше претставена во Делчево. Изложбата насловена „Дијалог“ се реализираше во организација на Центарот за култура „Никола Јонков – Вапцаров“ од Делчево, чиј директор Методи Толевски најави дека ќе биде

Изложбата „Дијалог“ на Ана Трајковска и Ива Стаменковска во Делчево

Изложбата „Дијалог“ на Ана Трајковска и Ива Стаменковска во Делчево

Кобинацијата од две индивидуални дела претставени во едно на младите уметници Ана Трајковска и Ива Станковска синоќа беше претставена во Делчево. Изложбата насловена „Дијалог“ се реализираше во организација на Центарот за култура „Никола Јонков – Вапцаров“ од Делчево, чиј директор Методи Толевски најави дека ќе биде отворена во наредните десетина дена