притисни ентер »

Земјата на слободните: Ако денеска отпатувате во оваа земја, ќе се разбудите во 2562 година
Земјата на слободните: Ако денеска отпатувате во оваа земја, ќе се разбудите во 2562 година

Земјата на слободните: Ако денеска отпатувате во оваа земја, ќе се разбудите во 2562 година

Земја на насмевките, шарените џунгли, атрактивните племиња, оризовите полиња, големите кралски градови, кујната со хармоничен вкус, традиционалните масажи – некогашниот Сијам, а денес Кралството Тајланд, е држава во југоисточна Азија. Тајланд, на тајландски јазик е “Пратет Тај” што се преведува како “Земјата на слободните”, а истата спаѓа во најпосакуваните

Земјата на слободните: Ако денеска отпатувате во оваа земја, ќе се разбудите во 2562 година

Земјата на слободните: Ако денеска отпатувате во оваа земја, ќе се разбудите во 2562 година

Земја на насмевките, шарените џунгли, атрактивните племиња, оризовите полиња, големите кралски градови, кујната со хармоничен вкус, традиционалните масажи – некогашниот Сијам, а денес Кралството Тајланд, е држава во југоисточна Азија. Тајланд, на тајландски јазик е “Prathet Thai” што се преведува како “Земјата на слободните”, а истата спаѓа во најпосакуваните

Земјата на слободните: Ако денеска отпатувате во оваа земја, ќе се разбудите во 2562 година

Земјата на слободните: Ако денеска отпатувате во оваа земја, ќе се разбудите во 2562 година

ИЗВОР Скопје24 | август 12, 2019 Земја на насмевките, шарените џунгли, атрактивните племиња, оризовите полиња, големите кралски градови, кујната со хармоничен вкус, традиционалните масажи – некогашниот Сијам, а денес Кралството Тајланд, е држава во југоисточна Азија. Тајланд, на тајландски јазик е “Пратет Тај” што се преведува како “Земјата на слободните”,

Запознајте ја земјата на слободните: Ако отидете во оваа држава, ќе се разбудите во 2562 година!

Запознајте ја земјата на слободните: Ако отидете во оваа држава, ќе се разбудите во 2562 година!

Земјата на насмевки, остварени тропски митови, шарени џунгли, привлечни племиња, полиња со ориз, големи кралски градови, кујна со хармоничен вкус, традиционална масажа, со мост на реката Квај. Некогашниот Сијам, денес Кралството Тајланд е држава во југоисточна Азија, и е една од најпосакуваните туристички дестинации во светот. Името Тајланд, на тајландски