притисни ентер »

Фетел за слабите квалификации пред ГП на Велика Британија: Барем влегов во третата фаза
Фетел за слабите квалификации пред ГП на Велика Британија: Барем влегов во третата фаза

Фетел за слабите квалификации пред ГП на Велика Британија: Барем влегов во третата фаза

Себастијан Фетел немаше конкретно објаснување за слабите квалификации вчера на „Силверстоун“, каде што остана само шести. Германецот беше на седум десетинки од победникот Валтери Ботас и шест од тимскиот колега – Шарл Лекелер, кој ќе тргне од третото место и тоа го става во многу тешка позиција денес. – Па, барем влегов во третата фаза, се пошегува

Фетел за слабите квалификации пред ГП на Велика Британија: Барем влегов во третата фаза

Фетел за слабите квалификации пред ГП на Велика Британија: Барем влегов во третата фаза

Себастијан Фетел немаше конкретно објаснување за слабите квалификации вчера на „Силверстоун“, каде што остана само шести. Германецот беше на седум десетинки од победникот Валтери Ботас и шест од тимскиот колега – Шарл Лекелер, кој ќе тргне од третото место и тоа го става во многу тешка позиција денес. – Па, барем влегов во третата фаза, се пошегува

Фетел за слабите квалификации на Силверстон: Барем влегов во третата фаза

Фетел за слабите квалификации на Силверстон: Барем влегов во третата фаза

Себастијан Фетел немаше конкретно објаснување за слабите квалификации вчера на „Силверстоун”, каде што остана само шести. Германецот беше на седум десетинки од победникот Валтери Ботас и шест од тимскиот колега – Шарл Лекелер, кој ќе тргне од третото место и тоа го става во многу тешка позиција денес. – Па, барем влегов во третата фаза, се пошегува

Фетел за слабите квалификации пред ГП на Велика Британија: Барем влегов во третата фаза

Фетел за слабите квалификации пред ГП на Велика Британија: Барем влегов во третата фаза

Германецот беше на седум десетинки од победникот Валтери Ботас и шест од тимскиот колега - Шарл Лекелер, кој ќе тргне од третото место и тоа го става во многу тешка позиција денес. Силверстоун, 14 јули 2019 (МИА) – Себастијан Фетел немаше конкретно објаснување за слабите квалификации вчера на „Силверстоун“, каде што остана само шести. Германецот беше