притисни ентер »

На 4 април во МСУ се отвора хронолошка изложба за создавањето и развојот на Музејот
На 4 април во МСУ се отвора хронолошка изложба за создавањето и развојот на Музејот

На 4 април во МСУ се отвора хронолошка изложба за создавањето и развојот на Музејот

Изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“ ќе се отвори задутре (4 април) во 19:30 часот во Музејот на современата уметност Скопје (МСУ) . Куратори се Владимир Јанчевски и Благоја Варошанец, кои велат дека изложбата е дел од одбележувањето на шесетгодишнината од основањето МСУ – Скопје, кое ќе продолжи

Се отвора изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“

Се отвора изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“

На 4 април (четврток) во 19.30 часот, во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“. Куратори се Владимир Јанчевски и Благоја Варошанец. Изложбата е дел одбележувањето на шесетгодишнината од основањето МСУ – Скопје кое ќе продолжи во текот на

Во МСУ се отвора изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“

Во МСУ се отвора изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“

На 4 април (четврток) во 19.30 часот, во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“. Куратори се Владимир Јанчевски и Благоја Варошанец. Изложбата е дел одбележувањето на шесетгодишнината од основањето МСУ – Скопје кое ќе продолжи во текот на

„Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ Скопје 1964 – 2024”

„Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ Скопје 1964 – 2024”

На 4 април (четврток) во 19.30 часот, во Музејот на современата уметност – Скопје, ќе биде отворена изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ Скопје 1964 – 2024”. Куратори се Владимир Јанчевски и Благоја Варошанец. „Во услови кога светот се соочува со драматичен развој, во современост во која постои опасност знаењето

Се отвора изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“

Се отвора изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“

На 4 април (четврток) во 19.30 часот, во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“. Куратори се Владимир Јанчевски и Благоја Варошанец. Изложбата е дел одбележувањето на шесетгодишнината од основањето МСУ – Скопје кое ќе продолжи во текот на

Се отвора изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост – МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“

Се отвора изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост – МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“

На 4 април (четврток) во 19.30 часот, во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“. Куратори се Владимир Јанчевски и Благоја Варошанец. Изложбата е дел одбележувањето на шесетгодишнината од основањето МСУ – Скопје кое ќе продолжи во текот на

Се отвора изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“

Се отвора изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“

Во четврток во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“. Изложбата е дел одбележувањето на шеесетгодишнината од основањето МСУ – Скопје кое ќе продолжи во текот на целата 2024 година со повеќе значајни настани, изложби и предавања, работилници

Се отвора изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“

Се отвора изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“

31 На 4 април (четврток) во 19.30 часот, во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“. Куратори се Владимир Јанчевски и Благоја Варошанец. Изложбата е дел одбележувањето на шесетгодишнината од основањето МСУ – Скопје кое ќе продолжи во текот

Се отвора изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“

Се отвора изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“

На 4 април (четврток) во 19.30 часот, во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена изложбата „Координати на еден сон: 60 години проектирање современост МСУ СКОПЈЕ 1964 – 2024“. Куратори се Владимир Јанчевски и Благоја Варошанец. Изложбата е дел одбележувањето на шесетгодишнината од основањето МСУ – Скопје кое ќе продолжи во текот на