притисни ентер »

Лончар: Размислуваме за воведување задолжителна вакцинација против ковид-19

Лончар: Размислуваме за воведување задолжителна вакцинација против ковид-19

Состојбата во болниците е стабилна, има доволно простор за прием на сите што бараат болничко лекување, но има сè повеќе пациенти со потешка клиничка слика кои се на интензивна нега, изјави денеска српскиот министер за здравство, Златибор Лончар. Лончар исто така рече дека размислува за задолжителна вакцинација против ковид-19 и посочи дека ова е предлог

Лончар: Размислуваме за воведување на задолжителна вакцинација против Ковид-19

Лончар: Размислуваме за воведување на задолжителна вакцинација против Ковид-19

Состојбата во болниците е стабилна, има доволно простор за прием на сите кои бараат болничко лекување, но има сè повеќе пациенти со потешка клиничка слика кои се на интензивна нега, изјави денеска српскиот министер за здравство Златибор Лончар. Лончар исто така рече дека размислува за задолжителна вакцинација против Ковид-19 и посочи дека ова е предлог

Лончар: Размислуваме за воведување на задолжителна вакцинација против Ковид-19

Лончар: Размислуваме за воведување на задолжителна вакцинација против Ковид-19

Состојбата во болниците е стабилна, има доволно простор за прием на сите кои бараат болничко лекување, но има сè повеќе пациенти со потешка клиничка слика кои се на интензивна нега, изјави денеска српскиот министер за здравство Златибор Лончар. Лончар исто така рече дека размислува за задолжителна вакцинација против Ковид-19 и посочи дека ова е предлог

Лончар: Размислуваме за воведување на задолжителна вакцинација против Ковид-19

Лончар: Размислуваме за воведување на задолжителна вакцинација против Ковид-19

Состојбата во болниците е стабилна, има доволно простор за прием на сите кои бараат болничко лекување, но има сè повеќе пациенти со потешка клиничка слика кои се на интензивна нега, изјави денеска српскиот министер за здравство Златибор Лончар. Лончар исто така рече дека размислува за задолжителна вакцинација против Ковид-19 и посочи дека ова е предлог

Лончар: Размислуваме за воведување на задолжителна вакцинација против Ковид-19

Лончар: Размислуваме за воведување на задолжителна вакцинација против Ковид-19

Состојбата во болниците е стабилна, има доволно простор за прием на сите кои бараат болничко лекување, но има сè повеќе пациенти со потешка клиничка слика кои се на интензивна нега, изјави денеска српскиот министер за здравство Златибор Лончар. Лончар исто така рече дека размислува за задолжителна вакцинација против Ковид-19 и посочи дека ова е предлог

Лончар: Размислуваме за воведување на задолжителна вакцинација против Ковид-19

Лончар: Размислуваме за воведување на задолжителна вакцинација против Ковид-19

Состојбата во болниците е стабилна, има доволно простор за прием на сите кои бараат болничко лекување, но има сè повеќе пациенти со потешка клиничка слика кои се на интензивна нега, изјави денеска српскиот министер за здравство Златибор Лончар. Лончар исто така рече дека размислува за задолжителна вакцинација против Ковид-19 и посочи дека ова е предлог

Србија може да воведе задолжителна вакцинација против Ковид-19

Србија може да воведе задолжителна вакцинација против Ковид-19

Српскиот министер за здравство Златибор Лончар денеска изјави дека властите во земјата размислуваат да ја направат вакцинацијата против Ковид-19 задолжителна за граѓаните. „Околу тоа се согласуваме. Тоа е предлог од струката и ќе работиме така да биде и кај нас,“ рече Лончар, одговарајќи на новинарско прашање околу задолжителната вакцинација. Министерот

Лончар: Размислуваме за воведување на задолжителна вакцинација против Ковид-19

Лончар: Размислуваме за воведување на задолжителна вакцинација против Ковид-19

Состојбата во болниците е стабилна, има доволно простор за прием на сите кои бараат болничко лекување, но има сè повеќе пациенти со потешка клиничка слика кои се на интензивна нега, изјави денеска српскиот министер за здравство Златибор Лончар. Лончар исто така рече дека размислува за задолжителна вакцинација против Ковид-19 и посочи дека ова е предлог

Србија размислува за задолжителна вакцинација против Ковид 19

Србија размислува за задолжителна вакцинација против Ковид 19

Министерот за здравство во Србија Златибор Лончар исткнал дека се размислува за воведување на задолжителна вакцинација. Ситуацијата во болниците е стабилна, има доволно места да се примат сите кои бараат болничко лекување, но има се повеќе пациенти со тешка клиничка слика кои се на интензивна нега, изјавил денес министерот . Тој рекол дека во претходните