притисни ентер »

Карлеуша уловена со друг маж
Карлеуша уловена со друг маж

Карлеуша уловена со друг маж

Позната српска пејачка Јелена Карлеуша, кој пред извесен период ја тресеше секс скандал, оовој пат е фатена во ултра мини фустан од кој едвај успеа да се качи по скалите кои водеа кон паркингот. Јелена синоќа имала бурна ноќ во една од најпознатите српски ресторан во Београд. Јелена во ресторанот стигна многу касно, со цел да ги избегне фоторепортерите,

КАРЛЕУША во 2:15 фатена со ултра кусо мини и во друштво на овој фраер?! ЕВЕ ШТО ПРАВЕЛА И КАДЕ БИЛА

КАРЛЕУША во 2:15 фатена со ултра кусо мини и во друштво на овој фраер?! ЕВЕ ШТО ПРАВЕЛА И КАДЕ БИЛА

Јелена Карлеуша синоќа се забавувала во еден белградски клуб на настапот на синот на Брена, Стефан Живојиновиќ. Во локалот стигнала последна меѓу познатите виповци, со намера да ги избегне фтографите, но ја фатиле кога си одела. Видно расположена Јелена и во ултра кусо мини, во кое едвај одела си заминала со тетка и Даниела и ПР менаџерот Зоран Бирташевиќ

Карлеуша во два наутро, уловена со друг маж

Карлеуша во два наутро, уловена со друг маж

Позната српска пејачка Јелена Карлеуша, кој пред извесен период ја тресесе секс скандал, оовој пат е фатена во ултра мини фустан од кој едвај успеа да се качи по скалите кои водеа кон паркингот. Јелена синоќа имала бурна ноќ во една од најпознатите српски ресторан во Београд. Јелена во ресторанот стигна многу касно, со цел да ги избегне фоторепортерите,

КАРЛЕУША во 2:15 фатена со ултра кусо мини и во друштво на овој фраер?! ЕВЕ ШТО ПРАВЕЛА И КАДЕ БИЛА

КАРЛЕУША во 2:15 фатена со ултра кусо мини и во друштво на овој фраер?! ЕВЕ ШТО ПРАВЕЛА И КАДЕ БИЛА

Јелена Карлеуша синоќа се забавувала во еден белградски клуб на настапот на синот на Брена, Стефан Живојиновиќ. Во локалот стигнала последна меѓу познатите виповци, со намера да ги избегне фтографите, но ја фатиле кога си одела. Видно расположена Јелена и во ултра кусо мини, во кое едвај одела си заминала со тетка и Даниела и ПР менаџерот Зоран Бирташевиќ

КАРЛЕУША ФАТEHA ВО ПPOВОД: Во машка придружба од ресторан зaминyва во стан!

КАРЛЕУША ФАТEHA ВО ПPOВОД: Во машка придружба од ресторан зaминyва во стан!

Јелена Карлеуша синоќа имала бypна ноќ во еден од најпознатите елитни ресторани во Белград. Јелена во ресторанот стигнала доцна вечерта, со цел да ги избегне објективите на папараците, но тие откако дознале дека е тука, сепак ја начекале кога таа си заминувала, а нивните апарати имале што да забележат. Српската пејачка овој пат беше улoвeна во ултра

Карлеуша во провод: Фатена во ниедно време, во машка придружба, од ресторанот кон станот… ама чиј?

Карлеуша во провод: Фатена во ниедно време, во машка придружба, од ресторанот кон станот… ама чиј?

Јелена Карлеуша синоќа имала бурна ноќ во еден од најпознатите елитни ресторани во Белград. Јелена во ресторанот стигнала доцна вечерта, со цел да ги избегне објективите на папараците, но тие откако дознале дека е тука, сепак ја начекале кога таа си заминувала, а нивните апарати имале што да забележат. Српската пејачка овој пат беше уловена во ултра