притисни ентер »

Направете домашно средство за заштита од комарци
Направете домашно средство за заштита од комарци

Направете домашно средство за заштита од комарци

ИЗВОР Скопје24 | јуни 12, 2019 Инвазијата на комарци во доцните пролетни и летни вечери ги мачат сите оние кои сакаат по работата да се релаксираат во градината или на тераса. Ако излезете да прошетате, и таму ќе ве дочекаат роеви на комарци, а непријатните убоди и чешање го расипуваат вечерното седење во двор. Сите се трудиме да се заштитиме на различни

Направете домашно средство за заштита од комарци

Направете домашно средство за заштита од комарци

Едноставно е за употреба и природно мириса. Инвазијата на комарци во доцните пролетни и летни вечери ги мачат сите оние кои сакаат по работата да се релаксираат во градината или на тераса. Ако излезете да прошетате, и таму ќе ве дочекаат роеви на комарци, а непријатните убоди и чешање го расипуваат вечерното седење во двор. Сите се трудиме да се заштитиме

Сите состојки се наоѓаат во кујната: Направете природно средство за заштита од комарци

Сите состојки се наоѓаат во кујната: Направете природно средство за заштита од комарци

Едноставно е за употреба и природно мириса. Инвазијата на комарци во доцните пролетни и летни вечери ги мачат сите оние кои сакаат по работата да се релаксираат во градината или на тераса. Ако излезете да прошетате, и таму ќе ве дочекаат роеви на комарци, а непријатните убоди и чешање го расипуваат вечерното седење во двор. Сите се трудиме да се заштитиме