притисни ентер »

Тони Цетински обвинет за УБИСТВО во 2017 година!
Тони Цетински обвинет за УБИСТВО во 2017 година!

Тони Цетински обвинет за УБИСТВО во 2017 година!

Против познатиот хрватски пејач Тони Цетински е покренато обвинение за предизвикување сообраќајна несреќа со смртни последици во ноември 2017, во која почина 62-годишниот Ибрахим Кевљанин од Ровињ. Според Државното обвинителство во Пула, Цетински е обвинет за несреќата што ја предизвика на 3 ноември 2017, кога на кривина во тесна уличка го прегазил

Тони Цетински обвинет за убиство

Тони Цетински обвинет за убиство

Против познатиот хрватски пејач Тони Цетински е покренато обвинение за предизвикување сообраќајна несреќа со смртни последици во ноември 2017, во која почина 62-годишниот Ибрахим Кевљанин од Ровињ. Според Државното обвинителство во Пула, Цетински е обвинет за несреќата што ја предизвика на 3 ноември 2017, кога на кривина во тесна уличка го прегазил

Тони Цетински обвинет за убиство

Тони Цетински обвинет за убиство

Против познатиот хрватски пејач Тони Цетински е покренато обвинение за предизвикување сообраќајна несреќа со смртни последици во ноември 2017, во која почина 62-годишниот Ибрахим Кевљанин од Ровињ. Според Државното обвинителство во Пула, Цетински е обвинет за несреќата што ја предизвика на 3 ноември 2017, кога на кривина во тесна уличка го прегазил

Тони Цетински обвинет за убиство

Тони Цетински обвинет за убиство

Против познатиот хрватски пејач Тони Цетински е покренато обвинение за предизвикување сообраќајна несреќа со смртни последици во ноември 2017, во која почина 62-годишниот Ибрахим Кевљанин од Ровињ. Според Државното обвинителство во Пула, Цетински е обвинет за несреќата што ја предизвика на 3 ноември 2017, кога на кривина во тесна уличка го прегазил

Тони Цетински обвинет за убиство

Тони Цетински обвинет за убиство

Против познатиот хрватски пејач Тони Цетински е покренато обвинение за предизвикување сообраќајна несреќа со смртни последици во ноември 2017, во која почина 62-годишниот Ибрахим Кевљанин од Ровињ. Според Државното обвинителство во Пула, Цетински е обвинет за несреќата што ја предизвика на 3 ноември 2017, кога на кривина во тесна уличка го прегазил

Покренато обвинение против Тони Цетински

Покренато обвинение против Тони Цетински

Против познатиот хрватски пејач Тони Цетински е покренато обвинение поради предизвикување сообраќајна несреќа со смртни последици во ноември 2017. Според Државното обвинителство во Пула, на обвинетиот му се товари несреќата што ја предизвикал на 3 ноември 2017 во Ровињ и кога на кривина во тесна уличка со голема брзина прегазил човек. Се товари дека

На Тони Цетински му се заканува казна затвор поради убиство во сообраќајна несреќа

На Тони Цетински му се заканува казна затвор поради убиство во сообраќајна несреќа

foto; promo На Тони Цетински му се заканува долгогодишна казна за убиство на човек во сообраќајна несреќа во која прегази пешак во Хрватска. Против Тони Цетински е покренета тужба поради предизвикување на сообраќајна несреќа во 2017 година. Имено, според соопштението во кое не се наведува име, се обвинува дека на 3 ноември 2017 околу 13 и 35 управувал

Тони Цетински обвинет за предизвикување сообраќајка со смртна последица

Тони Цетински обвинет за предизвикување сообраќајка со смртна последица

Последниот ден од минатата година е подигнато обвинение против популарниот хрватски пејач Тони Цетински за предизвикување сообраќајна несреќа со смртна последица во Ровињ. Според обвинителството тој се твари дека на 3 ноември 2017 управувал спротивно од законот за безбедност на сообраќајот и влегол влегол во тесна кривина со еднонасочна улица во која

Покренато обвинение против Тони Цетински

Покренато обвинение против Тони Цетински

Против познатиот хрватски пејач Тони Цетински е покренато обвинение поради предизвикување сообраќајна несреќа со смртни последици во ноември 2017. Според Државното обвинителство во Пула, на обвинетиот му се товари несреќата што ја предизвикал на 3 ноември 2017 во Ровињ и кога на кривина во тесна уличка со голема брзина прегазил човек. Се товари дека

Поднесено обвинение против Тони Цетински

Поднесено обвинение против Тони Цетински

Општинското државно обвинителство во Пула поднесе обвинение против Тони Цетински за предизвикување сообраќајна несреќа со смртен исход во 2017 година во Ровињ. (Што изјави Тони Цетински за сообраќајката можете да прочитате ТУКА ) Според соопштението на Обвинителството, Цетински се товари дека на 3 номеври 2017 година околу 13.55 часот управувал со