притисни ентер »

Јануари е месец на разводи
Јануари е месец на разводи

Јануари е месец на разводи

Првиот месец во годината, јануари, очигледно делува освестувачки кога се во прашање врските. Со текот на годините, месец јануари е прогласен за месец на развод. Причината за ова е фактот што бројот на судски постапки за разводи секоја година е зголемен во првиот месец од годината. Експертите велат дека ова е затоа што луѓето не сакаат да започнуваат