притисни ентер »

Приведен крадец од Куманово
Приведен крадец од Куманово

Приведен крадец од Куманово

На 23.11.2022 во 22:00 часот, полициски службеници од СВР Куманово го лишиле од слобода Д.Р.(20) од Куманово. Тој се сомничи дека одзел повеќе предмети од објект во изградба на улицата „Питу Гули“ Куманово и во продажен објект на булеварот „Октомвриска Револуција“ во Куманово. Д.Р. бил приведен во полициска станица и по целосно документирање на случајот

Приведен крадец во Куманово, следува соодветна пријава

Приведен крадец во Куманово, следува соодветна пријава

На 23.11.2022 во 22.00 часот, полициски службеници од СВР Куманово го лишиле од слобода Д.Р.(20) од Куманово. Тој се сомничи дека одзел повеќе предмети од објект во изградба на улицата „Питу Гули“ Куманово и во продажен објект на булеварот „Октомвриска Револуција“ во Куманово. Д.Р. бил приведен во полициска станица и по целосно документирање на случајот

Приведен крадец во Куманово, следува соодветна пријава

Приведен крадец во Куманово, следува соодветна пријава

На 23.11.2022 во 22.00 часот, полициски службеници од СВР Куманово го лишиле од слобода Д.Р.(20) од Куманово. Тој се сомничи дека одзел повеќе предмети од објект во изградба на улицата „Питу Гули“ Куманово и во продажен објект на булеварот „Октомвриска Револуција“ во Куманово. Д.Р. бил приведен во полициска станица и по целосно документирање на случајот

Уапсен млад сериски крадец од Куманово

Уапсен млад сериски крадец од Куманово

На 23.11.2022 во 22 часот, полициски службеници од СВР Куманово го уапсиле Д.Р.(20) од Куманово. Тој се сомничи дека одзел повеќе предмети од објект во изградба на улицата „Питу Гули“ Куманово и во продажен објект на булеварот „Октомвриска Револуција“ во Куманово. Д.Р. бил приведен во полициска станица и по целосно документирање на случајот против

Приведен крадец во Куманово, следува соодветна пријава

Приведен крадец во Куманово, следува соодветна пријава

Приведен крадец во Куманово, следува соодветна пријава На 23.11.2022 во 22:00 часот, полициски службеници од СВР Куманово го лишиле од слобода Д.Р.(20) од Куманово. Тој се сомничи дека одзел повеќе предмети од објект во изградба на улицата „Питу Гули“ Куманово и во продажен објект на булеварот „Октомвриска Револуција“ во Куманово. Д.Р. бил приведен

Приведен крадец во Куманово, следува соодветна пријава

Приведен крадец во Куманово, следува соодветна пријава

На 23.11.2022 во 22.00 часот, полициски службеници од СВР Куманово го лишиле од слобода Д.Р.(20) од Куманово. Тој се сомничи дека одзел повеќе предмети од објект во изградба на улицата „Питу Гули” Куманово и во продажен објект на булеварот „Октомвриска Револуција” во Куманово. Д.Р. бил приведен во полициска станица и по целосно документирање на случајот

Приведен кумановец поради кражба на повеќе локации

Приведен кумановец поради кражба на повеќе локации

Полициски службеници од СВР Куманово, синоќа во 22:00 часот го лишиле од слобода Д.Р.(20) од Куманово. Како што информираат од МВР, тој се сомничи дека одзел повеќе предмети од објект во изградба на улицата „Питу Гули“ Куманово и во продажен објект на булеварот „Октомвриска Револуција“ во Куманово. Д.Р. бил приведен во полициска станица и по целосно

Приведен крадец во Куманово

Приведен крадец во Куманово

Како што информираат од МВР, тој се сомничи дека одзел повеќе предмети од објект во изградба на улицата „Питу Гули“ Куманово и во продажен објект на булеварот „Октомвриска Револуција“ во Куманово.  Д.Р. бил приведен во полициска станица и по целосно документирање на случајот против него ќе следува соодветна пријава.

Приведен крадец во Куманово, следува соодветна пријава

Приведен крадец во Куманово, следува соодветна пријава

На 23.11.2022 во 22.00 часот, полициски службеници од СВР Куманово го лишиле од слобода Д.Р.(20) од Куманово. Тој се сомничи дека одзел повеќе предмети од објект во изградба на улицата „Питу Гули“ Куманово и во продажен објект на булеварот „Октомвриска Револуција“ во Куманово. Д.Р. бил приведен во полициска станица и по целосно документирање на случајот

Приведен кумановец поради извршени две кражби

Приведен кумановец поради извршени две кражби

Дваесетгодишен кумановец вчера бил приведен под сомнение дека извршил две кражби во кумановско. – На 23.11.2022 во 22.00 часот, полициски службеници од СВР Куманово го лишиле од слобода Д.Р.(20) од Куманово, информираат од Министерството за внатрешни работи. Како што појаснуваат од полицијата, тој се сомничи дека одзел повеќе предмети од објект во