притисни ентер »

Како да одберете очила за сонце кои што Ви одговараат?
Како да одберете очила за сонце кои што Ви одговараат?

Како да одберете очила за сонце кои што Ви одговараат?

Ретки се луѓето кои не изгледаат добро со очила за сонце. Овој моден додаток стана дел од сечиј стил. Добро познатата тајна во модата е дека само неколку нијанси можат да го доведат вашиот стил од секојдневен до елегантен. Но, што да се купи? Секој од нас има различна форма на лице, затоа на сите ни треба различен сет на рамки и леќи кои најдобро ќе

Како да одберете очила сонце кои што Ви одговараат?

Како да одберете очила сонце кои што Ви одговараат?

Ретки се луѓето кои не изгледаат добро со очила за сонце. Овој моден додаток стана дел од сечиј стил. Добро познатата тајна во модата е дека само неколку нијанси можат да го доведат вашиот стил од секојдневен до елегантен. Но, што да се купи? Секој од нас има различна форма на лице, затоа на сите ни треба различен сет на рамки и леќи кои најдобро ќе