притисни ентер »

Ќе се реконструира улицата „Козара“
Ќе се реконструира улицата „Козара“

Ќе се реконструира улицата „Козара“

Општина Центар ќе започне со реконструкција на улицата „Козара“ во населбата Капиштец. Веќе е потпишан и договорот со фирмата изведувач. Како што информираат од Општина Центар, целосно ќе реконструира 3.900 квадратни метри површина на улицата, при што ќе се овозможат нови инфраструктурни услови за безбедност во сообраќајот. За овој проект одвоени се

Избран е изведувач за „Козара“, реконструкцијата започнува по изборите

Избран е изведувач за „Козара“, реконструкцијата започнува по изборите

Избран е изведувач за „Козара“, реконструкцијата започнува по изборите Анета Стојковска Пред 3 минути Улица „Козара“ во Капиштец, Фото: Слободен печат/Анета Стојковска Реконструкцијата на улицата Козара во Капиштец, која како што беше најавено требаше да се изврши до крајот на летово што помина, ќе се изведе по завршувањето на локалните избори.  Улицата