притисни ентер »

Благодарение на овие карактеристики за мажите ќе бидете неодоливи
Благодарение на овие карактеристики за мажите ќе бидете неодоливи

Благодарение на овие карактеристики за мажите ќе бидете неодоливи

Многу работи влијаат во тоа дали ќе му се допаднете на некое момче или не, а секако не е сè во изгледот. Она што можеби некои ќе ги изненади е тоа што мажите сакаат искрена насмевка. Популарна е анегдотата која се поврзув со популарната актерка Мерлин Монро, која изјавила „Ако мажот може да ме насмее, може сè“. Еве поради што ќе бидете уште понеодоливи

Со ова ќе бидете неодоливи за мажите

Со ова ќе бидете неодоливи за мажите

Многу нешта влијаат дали ќе им се допаднете на мажите... Доколку сакате да им бидете допадливи на повеќето мажи, тогаш следете ја онаа од Мерлин Монро дека мажите сакаат искрена насмевка: „ако маж може да ме насмее, тогаш може се“. Што е важно? Проследете ги следните точки: - Боја на глас - Насмевка - Облини - Црвена облека