притисни ентер »

Емили се соблекла гола против забраната за абортус: “Наши тела, наш избор”
Емили се соблекла гола против забраната за абортус: “Наши тела, наш избор”

Емили се соблекла гола против забраната за абортус: “Наши тела, наш избор”

Емили Ратајковски им се приклучила на бројните славни жени во Америка и јавно го изнела својот став по повод веста дека Алабама усвои речиси потполна забрана за абортус. Ратајковски, освен фактот дека на жените им се одзема правото на избор, особено ја разбеснило тоа што одлуката ја донеле 25 бели мажи. Законот ќе стапи на сила шест месеци откако ќе

Емили Ратајковски против забраната за абортус

Емили Ратајковски против забраната за абортус

Познатата моделка Емили Ратајковски се приклучи во кампањата на голем број славни жени низ Америка и јавно го изнесе својот став против донесувањето на новиот закон потпишан од гувернерката на Алабама со кој се забранува лекарите да извршуваат абортус во оваа држава. Освен фактот дека на жените им се одзема правото на избор, многумина ги налути тоа

Емили Ратајковски со фотка против забраната за абортус

Емили Ратајковски со фотка против забраната за абортус

Емили Ратајковска одново сподели на Инстаграм разголена фотка, но овојпат моделот позира чисто гола, со цел да го привлече вниманието кон една од најактуелните социјални теми-предлог законот во државата Алабама со кој се забранува абортусот по шестата гестациска недела. Дваесет и седум годишната моделка смета дека секоја жена има право на абортус,

Емили Ратајковски против забраната за абортус

Емили Ратајковски против забраната за абортус

Познатата моделка Емили Ратајковски се приклучи во кампањата на голем број славни жени низ Америка и јавно го изнесе својот став против донесувањето на новиот закон потпишан од гувернерката на Алабама со кој се забранува лекарите да извршуваат абортус во оваа држава. Освен фактот дека на жените им се одзема правото на избор, многумина ги налути тоа

Емили Ратајковски против забраната за абортус

Емили Ратајковски против забраната за абортус

Познатата моделка Емили Ратајковски се приклучи во кампањата на голем број славни жени низ Америка и јавно го изнесе својот став против донесувањето на новиот закон потпишан од гувернерката на Алабама со кој се забранува лекарите да извршуваат абортус во оваа држава. Освен фактот дека на жените им се одзема правото на избор, многумина ги налути тоа

Емили Ратајковски против забраната за абортус

Емили Ратајковски против забраната за абортус

Познатата моделка Емили Ратајковски се приклучи во кампањата на голем број славни жени низ Америка и јавно го изнесе својот став против донесувањето на новиот закон потпишан од гувернерката на Алабама со кој се забранува лекарите да извршуваат абортус во оваа држава. Освен фактот дека на жените им се одзема правото на избор, многумина ги налути тоа

Емили Ратајковска гола против контроверзната забрана за абортус во Алабама

Емили Ратајковска гола против контроверзната забрана за абортус во Алабама

Законот за забрана на абортус на жените им го одзема правото на избор, што налути многу луѓе на светот. Законот ќе стапи на сила по шест месеци откако ќе биде потпишан од гувернерката Кеј Ивеј. Алабама откако овој закон ќе стапи на сила, ќе го забрани абортусот во било која ситуација. Лекарите кои ќе извршат абортус ќе ги чека казна од 99 години затвор

Емили Ратајковска остро против забрана на абортус, нејзината го*а фотка кажала се

Емили Ратајковска остро против забрана на абортус, нејзината го*а фотка кажала се

Емили Ратајковска се придружила на бројни славни жени во Америка и јавно го изнела својот став по повод вестите дека Алабама усвоила закон за потполна забрана на аборту. Емили Ратајковски освен фактот дека на жената и се одзема правото на избор, особено ја налутило што одлуката е донесена од 25 бели мажи. Законот ќе стапи на сила после шест месеци

Емили Ратајковски е против забраната за абортус

Емили Ратајковски е против забраната за абортус

Светскиот модел Емили Ратајковски се приклучила во кампањата на голем број на славни жени низ Америка и јавно го изнела својот став против несувањето на новиот закон потпишан од гувернерката на Алабама со кои се забранува лекарите да извршуваат абортус во оваа држава. Емили освен фактот што на жените им се одзема правото на избор, вели дека особено

Емили Ратајковска остро против забрана на абортус, нејзината го*а фотка кажала се

Емили Ратајковска остро против забрана на абортус, нејзината го*а фотка кажала се

Емили Ратајковска се придружила на бројни славни жени во Америка и јавно го изнела својот став по повод вестите дека Алабама усвоила закон за потполна забрана на аборту. Емили Ратајковски освен фактот дека на жената и се одзема правото на избор, особено ја налутило што одлуката е донесена од 25 бели мажи. Законот ќе стапи на сила после шест месеци