притисни ентер »

Кој вели дека здравото мора секогаш да е и скапо?
Кој вели дека здравото мора секогаш да е и скапо?

Кој вели дека здравото мора секогаш да е и скапо?

Три дена по ред вечерајте ја оваа иста салата од најефтините состојки и ќе видите како ќе се прочистите, ќе ја намалите тежината, а ќе ја регулирате и киселината во желудникот. Ако сакате да го обновите својот организам, а не знаете како, набавете ги намирниците за оваа лесна и здрава салата. Намирниците кои ви требаат се лесно достапни и ефтини, а

Кој вели дека здравото мора секогаш да е и скапо?

Кој вели дека здравото мора секогаш да е и скапо?

Три дена по ред вечерајте ја оваа иста салата од најефтините состојки и ќе видите како ќе се прочистите, ќе ја намалите тежината, а ќе ја регулирате и киселината во желудникот. Ако сакате да го обновите својот организам, а не знаете како, набавете ги намирниците за оваа лесна и здрава салата. Намирниците кои ви требаат се лесно достапни и ефтини, а

РЕЦЕПТ: Витаминска бомба за подобар имунитет

РЕЦЕПТ: Витаминска бомба за подобар имунитет

Пролетниот период често се карактеризира со алергии и други настинки предизвикани од намалениот имунитет. Затоа често ни е потребна витаминска „инјекција“ која ќе ни помогне да ја вратиме силата и да се бориме против настинките. Овој рецепт ќе ви помогне во тоа. Потребни состојки: Два моркова Едно стапче целер Сок од еден лимон Сок од еден портокал

Витаминска бомба за подобар имунитет (РЕЦЕПТ)

Витаминска бомба за подобар имунитет (РЕЦЕПТ)

Овошно-зеленчуков микс за подобрување на имунитетот во време кога пролетните алергии земаат замав. Пролетниот период често се карактеризира со алергии и други настинки предизвикани од намалениот имунитет. Затоа често ни е потребна витаминска „инјекција“ која ќе ни помогне да ја вратиме силата и да се бориме против настинките. Овој рецепт ќе ви помогне