притисни ентер »

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Македонија
Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Македонија

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Македонија

По објавувањето на интерфејсот на Huawei EMUI 9.1 и неговата верзија B153, сопствениците на новите модели P30 и P30 Pro сега имаат пристап до една од најиновативните функции во светот на мобилните камери: Dual-View режимот. Во овој режим, корисниците ќе можат да создаваат split-screen видеа со користење на основната и телефото камера за истовремено

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Северна Македонија

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Северна Македонија

По објавувањето на интерфејсот на Huawei EMUI 9.1 и неговата верзија B153, сопствениците на новите модели P30 и P30 Pro сега имаат пристап до една од најиновативните функции во светот на мобилните камери: Dual-View режимот. Во овој режим, корисниците ќе можат да создаваат split-screen видеа со користење на основната и телефото камера за истовремено

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 достапен и кај нас

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 достапен и кај нас

Иновативниот split-screen режим ќе им овозможи на корисниците да ја развиваат својата креативност. По објавувањето на интерфејсот на Huawei EMUI 9.1 и неговата верзија B153, сопствениците на новите модели P30 и P30 Pro сега имаат пристап до една од најиновативните функции во светот на мобилните камери: Dual-View режимот. Во овој режим, корисниците

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Северна Македонија

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Северна Македонија

Иновативниот split-screen режим ќе им овозможи на корисниците да ја развиваат својата креативност. По објавувањето на интерфејсот на Huawei EMUI 9.1 и неговата верзија B153, сопствениците на новите модели P30 и P30 Pro сега имаат пристап до една од најиновативните функции во светот на мобилните камери: Dual-View режимот. Во овој режим, корисниците

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Северна Македонија

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Северна Македонија

Иновативниот split-screen режим ќе им овозможи на корисниците да ја развиваат својата креативност По објавувањето на интерфејсот на Huawei EMUI 9.1 и неговата верзија B153, сопствениците на новите модели P30 и P30 Pro сега имаат пристап до една од најиновативните функции во светот на мобилните камери: Dual-View режимот. Во овој режим, корисниците ќе

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Македонија

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Македонија

По објавувањето на интерфејсот на Huawei EMUI 9.1 и неговата верзија B153, сопствениците на новите модели P30 и P30 Pro сега имаат пристап до една од најиновативните функции во светот на мобилните камери: Dual-View режимот. Во овој режим, корисниците ќе можат да создаваат split-screen видеа со користење на основната и телефото камера за истовремено

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Македонија

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Македонија

По објавувањето на интерфејсот на Huawei EMUI 9.1 и неговата верзија B153, сопствениците на новите модели P30 и P30 Pro сега имаат пристап до една од најиновативните функции во светот на мобилните камери: Dual-View режимот. Dual-View режимот е достапен и за новите Huawei P30 и P30 Pro водечки модели. Тој нуди исклучителни видео способности и во врска

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен за македонските корисници

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен за македонските корисници

Иновативниот split-screen режим ќе им овозможи на корисниците да ја развиваат својата креативност По објавувањето на интерфејсот на Huawei EMUI 9.1 и неговата верзија B153, сопствениците на новите модели P30 и P30 Pro сега имаат пристап до една од најиновативните функции во светот на мобилните камери: Dual-View режимот. Во овој режим, корисниците ќе

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Северна Македонија

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Северна Македонија

По објавувањето на интерфејсот на Huawei EMUI 9.1 и неговата верзија B153, сопствениците на новите модели P30 и P30 Pro сега имаат пристап до една од најиновативните функции во светот на мобилните камери: Dual-View режимот. Во овој режим, корисниците ќе можат да создаваат split-screen видеа со користење на основната и телефото камера за истовремено

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Северна Македонија

Dual-View режимот на камерата на Huawei P30 и P30 Pro достапен и во Северна Македонија

По објавувањето на интерфејсот на Huawei EMUI 9.1 и неговата верзија B153, сопствениците на новите модели P30 и P30 Pro сега имаат пристап до една од најиновативните функции во светот на мобилните камери: Dual-View режимот. Во овој режим, корисниците ќе можат да создаваат split-screen видеа со користење на основната и телефото камера за истовремено