притисни ентер »

Почина 13-годишната Лорел Григс, ѕвезда на Бродвеј
Почина 13-годишната Лорел Григс, ѕвезда на Бродвеј

Почина 13-годишната Лорел Григс, ѕвезда на Бродвеј

Трагичната вест ја соопштил нејзиниот дедо Дејвид Ривлин. Лорел Григс, 13-годишната ѕвезда на Бродвеј починала пред неколку дена, а трагичната вест ја соопштил нејзиниот дедо Дејвид Ривлин. „Со тешко срце ја споделувам со вас оваа многу тажна вест. Мојата преубава и талентирана внука ненадејно почина по тежок напад на астма. Во болницата направија

ТРАГИЧНА ВЕСТ ОД БРОДВЕЈ: Згасна малата ѕвезда, почина 13-годишната Лорел Григс

ТРАГИЧНА ВЕСТ ОД БРОДВЕЈ: Згасна малата ѕвезда, почина 13-годишната Лорел Григс

ТРАГИЧНА ВЕСТ ОД БРОДВЕЈ: Згасна малата ѕвезда, почина 13-годишната Лорел Григс Оваа трагична вест за смртта на малата Григс ја соопшти нејзиниот дедо Дејвид Ривлин. – Со тешко срце ја споделувам со вас оваа многу тажна вест. Мојата преубава и талентирана внука ненадејно почина по тежок напад на астма. Во болницата направија се за да ја спасат, но

ТРАГИЧНА ВЕСТ ОД БРОДВЕЈ: Згасна малата ѕвезда, почина 13-годишната Лорел Григс

ТРАГИЧНА ВЕСТ ОД БРОДВЕЈ: Згасна малата ѕвезда, почина 13-годишната Лорел Григс

Почина 13-годишната Лорел Григс, малата ѕвезда од Бродвеј. Оваа трагична вест за смртта на малата Григс ја соопшти нејзиниот дедо Дејвид Ривлин. - Со тешко срце ја споделувам со вас оваа многу тажна вест. Мојата преубава и талентирана внука ненадејно почина по тежок напад на астма. Во болницата направија се за да ја спасат, но таа е сега со ангелите,

ПOЧИНA 13 ГОДИШНATA SBEЗДA НА БPOДBEJ: Tpaгичнaтa вecт ја cooпшти нejзиниoт дeдо

ПOЧИНA 13 ГОДИШНATA SBEЗДA НА БPOДBEJ: Tpaгичнaтa вecт ја cooпшти нejзиниoт дeдо

Лорел Григс, 13-годишната ѕвезда на Бродвеј пoчиналa пред неколку дена, а тpaгичнaта вест ја соопштил нејзиниот дедо Дејвид Ривлин. „Со тешко cpце ја споделувам со вас оваа многу тaжнa вecт. Мојата преубава и талентирана внука ненадејно пoчинa по тежок нaпaд на acтма. Во болницата направија сè за да ја спacaт, но таа е сега со ангелите“, напишал Дејвид