притисни ентер »

Audi го зголемува производството на мотори во Унгарија
Audi го зголемува производството на мотори во Унгарија

Audi го зголемува производството на мотори во Унгарија

Германските медиуми пренесуваат дека Audi во својата фабрика за мотори во близина на Ѓер, Унгарија започна со интензивно производство и почеток на реализацијата на планот за зголемување на производството. Така веќе следната година годишното производство ќе изнесува 2,25 милиони мотори што е значајно зголемување во однос на производството минатата година