притисни ентер »

Поради градежни работи затворена улицата „Теодосиј Гологанов“ во Скопје
Поради градежни работи затворена улицата „Теодосиј Гологанов“ во Скопје

Поради градежни работи затворена улицата „Теодосиј Гологанов“ во Скопје

Поради изведување градежни работи денеска и утре ќе има изменет сообраќаен режим во Скопје, односно за сообраќај ќе биде затворена улицата „Митрополит Теодосиј Гологанов“. Како што информираат од МВР, оваа улица денеска ќе биде затворена од 08:00 часот до завршување на градежните работи, а утре во периодот од 07:00 до 19:00 часот. Од тие причини Единицата

Изменет сообраќаен режим во центарот на Скопје

Изменет сообраќаен режим во центарот на Скопје

Поради изведување градежни работи денеска и утре ќе има изменет сообраќаен режим во Скопје, односно за сообраќај ќе биде затворена улицата „Митрополит Теодосиј Гологанов“. Како што информираат од МВР, оваа улица денеска ќе биде затворена од 08:00 часот до завршување на градежните работи, а утре во периодот од 07:00 до 19:00 часот. Од тие причини Единицата

Поради градежни работи затворена улицата „Теодосиј Гологанов“ во Скопје

Поради градежни работи затворена улицата „Теодосиј Гологанов“ во Скопје

реклама Поради изведување градежни работи денеска и утре ќе има изменет сообраќаен режим во Скопје, односно за сообраќај ќе биде затворена улицата „Митрополит Теодосиј Гологанов“. Како што информираат од МВР, оваа улица денеска ќе биде затворена од 08:00 часот до завршување на градежните работи, а утре во периодот од 07:00 до 19:00 часот. реклама Од

Изменет сообраќаен режим во центарот на Скопје

Изменет сообраќаен режим во центарот на Скопје

Поради изведување градежни работи денеска и утре ќе има изменет сообраќаен режим во Скопје, односно за сообраќај ќе биде затворена улицата „Митрополит Теодосиј Гологанов“. Како што информираат од МВР, оваа улица денеска ќе биде затворена од 08:00 часот до завршување на градежните работи, а утре во периодот од 07:00 до 19:00 часот.

Поради градежни работи затворена улицата „Теодосиј Гологанов“ во Скопје

Поради градежни работи затворена улицата „Теодосиј Гологанов“ во Скопје

Како што информираат од МВР, оваа улица денеска ќе биде затворена од 08:00 часот до завршување на градежните работи, а утре во периодот од 07:00 до 19:00 часот. Од тие причини Единицата за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќај. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да се почитуваат наредбите

Изменет сообраќаен режим во центарот на Скопје

Изменет сообраќаен режим во центарот на Скопје

Изменет сообраќаен режим во центарот на Скопје Поради изведување градежни работи денеска и утре ќе има изменет сообраќаен режим во Скопје, односно за сообраќај ќе биде затворена улицата „Митрополит Теодосиј Гологанов“. Како што информираат од МВР, оваа улица денеска ќе биде затворена од 08:00 часот до завршување на градежните работи, а утре во периодот

Во недела избегнувајте го овој дел од Скопје – ќе има посебен режим на сообраќај

Во недела избегнувајте го овој дел од Скопје – ќе има посебен режим на сообраќај

| март 18, 2023 ЈП Улици и патишта Скопје ги известува граѓаните дека во недела (19.03.2023година) на булeварот „Митрополит Теодосиј Гологанов“, на потегот од крстосницата со булеварот „Свети Климент Охридски“ со кружниот тек кај Католичка црква сообраќајот ќе се одвива во согласност со привремено воведен режим. Времениот режим се воведува поради активностите

Изменет сообраќаен режим во центарот на Скопје

Изменет сообраќаен режим во центарот на Скопје

Поради изведување градежни работи денеска и утре ќе има изменет сообраќаен режим во Скопје, односно за сообраќај ќе биде затворена улицата „Митрополит Теодосиј Гологанов“. Како што информираат од МВР, оваа улица денеска ќе биде затворена од 08:00 часот до завршување на градежните работи, а утре во периодот од 07:00 до 19:00 часот. Од тие причини Единицата

Денес и утре посебен сообраќаен режим во Скопје

Денес и утре посебен сообраќаен режим во Скопје

Поради изведување градежни работи денес и в недела ќе има изменет сообраќаен режим во Скопје, односно за сообраќај ќе биде затворена улицата „Митрополит Теодосиј Гологанов“. Како што информираат од МВР, оваа улица денес ќе биде затворена од 08:00 часот до завршување на градежните работи и в недела во периодот од 07:00 до 19:00 часот. Од тие причини

Поради градежни работи затворена една улица во Скопје

Поради градежни работи затворена една улица во Скопје

Поради изведување градежни работи денеска и утре ќе има изменет сообраќаен режим во Скопје, односно за сообраќај ќе биде затворена улицата „Митрополит Теодосиј Гологанов“. Како што информираат од МВР, оваа улица денеска ќе биде затворена од 08:00 часот до завршување на градежните работи, а утре во периодот од 07:00 до 19:00 часот. Од тие причини Единицата