притисни ентер »

Никогаш не се вљубувај во лав, бидејќи …
Никогаш не се вљубувај во лав, бидејќи …

Никогаш не се вљубувај во лав, бидејќи …

Никогаш не се заљубувај во Лав, бидејќи тие премногу набљудуваат и ќе разберат сите за вас, дури и она што се обидуваш да го скриеш. Тие ќе те научат темелно и еден ден ќе те запознаат подобро од себе си. Не се заљубувај во Лав, бидејќи тие се најголемите. Тие секогаш победуваат затоа што никогаш не се откажуваат и точно знаат што да направат за да