притисни ентер »

Поставени три нови мерачи на загадувањето,  уште седум од следната недела
Поставени три нови мерачи на загадувањето,  уште седум од следната недела

Поставени три нови мерачи на загадувањето, уште седум од следната недела

Страницата „Мој Воздух“ објави дека се додадени уште три мерни станици на мрежата „Airly“ лоцирани на плоштадот Македонија и во населбата Железарница, како и на Широк Сокак во Битола, а податоците од нивните отчитувања на параметрите на загадениот воздух се достапни на страницата. „Airly“ сензорите се трет независен извор на податоци за квалитетот

Три нови мерни сензори за загаден воздух во Скопје и Битола

Три нови мерни сензори за загаден воздух во Скопје и Битола

Три нови мерни сензори за загаден воздух се поставени на плоштадот Македонија во Скопје и во населбата Железара, како и на Широк Сокак во Битола, објави „Мој Воздух“ на својата Фејсбук страна. Апликациите сега се достапни за преглед преку апликацијата МојВоздух. „По поставувањето на 3 нови сензори од Airly во Скопје на Плоштад Македонија, во Железара,

Три нови мерни сензори за загаден воздух во Скопје и Битола

Три нови мерни сензори за загаден воздух во Скопје и Битола

На плоштадот “Македонија” и во населбата Железара во Скопје, како и на Широк Сокак во Битола се поставени три нови мерни сензори кои мерат параметри на загаден воздух. Апликациите отсега можат да се видат преку апликацијата МојВоздух. – По поставувањето на три нови сензори во Скопје и во Битола, тие се сега достапни за преглед преку МојВоздух. Airly

Три нови мерни сензори за загаден воздух во Скопје и Битола

Три нови мерни сензори за загаден воздух во Скопје и Битола

Три нови мерни сензори за загаден воздух се поставени на плоштадот Македонија во Скопје и во населбата Железара, како и на Широк Сокак во Битола, објави „Мој Воздух“ на својата Фејсбук страна. Апликациите сега се достапни за преглед преку апликацијата МојВоздух. „По поставувањето на 3 нови сензори од Airly во Скопје на Плоштад Македонија, во Железара,