притисни ентер »

Шок за Манџукиќ, „златното момче“ на Јувентус одеднаш излезе во прв план!
Шок за Манџукиќ, „златното момче“ на Јувентус одеднаш излезе во прв план!

Шок за Манџукиќ, „златното момче“ на Јувентус одеднаш излезе во прв план!

Марио Манџукиќ поради повреда ќе отсуствува повеќе од она што се претпоставуваше на почетокот. Имено, Хрватот ќе биде отсутен најмалку еден месец и единствената цел засега за Јувентус е да го подготви за дуелот со Атлетико Мадрид на 20. февруари. Шанса ќе добие Моаз Кеан, чудото од дете на Јувентус. Тој не играше многу есеноска, но клубот и покрај

Манџукиќ шокиран: За Јувентус во прв план излегува „ЧУДОТО ОД ДЕТЕ“

Манџукиќ шокиран: За Јувентус во прв план излегува „ЧУДОТО ОД ДЕТЕ“

Марио Манџукиќ поради повреда ќе отсуствува пвеќе отколку што на прв поглед тоа изгледаше. Имено, Хрватот ќе биде отсустен најмалку еден месец и единствена цел на Јувентус е да го подготви за дуелот со Атлетико на 20. февруари. Шнаса затоа ќе добие, Моаз Кен, чудото од дете на Јувентус, тој не можеше да игра изминатава есен, но клубот и покрај инсистирање

Повредата на Манџукиќ шанса за „чудото од дете“ на Јувентус

Повредата на Манџукиќ шанса за „чудото од дете“ на Јувентус

Моис Кин неочекувано сега ќе добие шанса во Јувентус. Марио Манџуки ќ се повреди и ќе отсуствува повеќе отколку што се претпоставуваше во прв момент и единствената цел на Јувентус е да биде спремен за натпреварот против Атлетико на 20-ти февруари. Во ваква ситуација шанса се очекува да добие Моис Кин, „чудото од дете“ во Јувентус. Раиола инсистираше,