притисни ентер »

Одлични критики за кинеската турнеја на Македонската филхармонија
Одлични критики за кинеската турнеја на Македонската филхармонија

Одлични критики за кинеската турнеја на Македонската филхармонија

Најголемиот весник на кинески јазик во Европа – „Europe Times “ објави специјален прилог за турнејата на Македонската филхармонија „7 концерти во 7 градови во Кина“ што се одржа од 26 декември до 8 јануари, пренесува „Вечер“ . Како што посочува директорот на Филхармонијата, Виктор Илиески , во прилогот се истакнува 25-годишнината од дипломатските односи

СТИГНУВААТ РЕАКЦИИТЕ ЗА ТУРНЕЈАТА…: Македонска филхармонија во “Еуропе Тимес“

СТИГНУВААТ РЕАКЦИИТЕ ЗА ТУРНЕЈАТА…: Македонска филхармонија во “Еуропе Тимес“

Најголемиот весник на кинески јазик во Европа – “Europe Times” објави специјален прилог за турнејата на Македонската филхармонија „7 концерти во 7 градови во Кина“ што се одржа од 26 декември до 8 јануари. Како што посочува директорот на Филхармонијата Виктор Илиески, во прилогот се истакнува 25-годишнината од дипломатските односи помеѓу двете пријателски