притисни ентер »

Макарони и сирење, без брзање
Макарони и сирење, без брзање

Макарони и сирење, без брзање

Костко, еден од најголемите ланци на супермаркети во САД, почна да продава синдикална доза макарони со сирење чиј рок на траење е 20 години. За 90 долари во Костко може да се купи канта макарони и сирење. Тешка е нешто над 12 килограми и содржи 180 порции што прави цената на единечна поција марони и сирење да изнесува само околу 50 центи. Кантата е