притисни ентер »

Ќе се легализираат возилата со странски регистарски таблички
Ќе се легализираат возилата со странски регистарски таблички

Ќе се легализираат возилата со странски регистарски таблички

Возилата со странски регистарски таблички кои се возат низ земјава ќе се легализираат, односно ќе добијат таблички од Македонија, објави АлсатМ . Од Владата сметаат дека е рано да објавуваат повеќе информации бидејќи во следниот период ќе се подготвувало законско решение. -Во моментот се работи на драфт-верзија на законското решение со кое ќе се реализира

Добра вест: Следи легализација на возила со странски регистарски табли?

Добра вест: Следи легализација на возила со странски регистарски табли?

Возилата со странски регистарски таблички кои се возат низ земјава ќе се легализираат, односно ќе добијат таблички од Македонија, објави АлсатМ. Од Владата сметаат дека е рано да објавуваат повеќе информации бидејќи во следниот период ќе се подготвувало законско решение. Во моментот се работи на драфт-верзија на законското решение со кое ќе се реализира

Возилата со странски регистарски таблички ќе бидат легализирани

Возилата со странски регистарски таблички ќе бидат легализирани

Возилата со странски регистарски таблички кои се возат низ земјава ќе се легализираат, односно ќе добијат таблички од Македонија, објави Алсат М. Од Владата сметаат дека е рано да објавуваат повеќе информации бидејќи во следниот период ќе се подготвувало законско решение. -Во моментот се работи на драфт-верзија на законското решение со кое ќе се реализира

Ќе ce лeгaлизиpaaт вoзилaтa co cтpaнcки peгиcтapcки тaблички

Ќе ce лeгaлизиpaaт вoзилaтa co cтpaнcки peгиcтapcки тaблички

Возилата со странски регистарски таблички кои се возат низ земјава ќе се легализираат, односно ќе добијат таблички од Македонија. Од Владата сметаат дека е рано да објавуваат повеќе информации бидејќи во следниот период ќе се подготвувало законско решение. -Во моментот се работи на драфт-верзија на законското решение со кое ќе се реализира оваа најавена

Возилата со странски регистарски таблички ќе се легализираат

Возилата со странски регистарски таблички ќе се легализираат

Возилата со странски регистарски таблички кои се возат низ земјава ќе се легализираат, односно ќе добијат таблички од Македонија, објави АлсатМ . Од Владата сметаат дека е рано да објавуваат повеќе информации бидејќи во следниот период ќе се подготвувало законско решение. Во моментот се работи на драфт-верзија на законското решение со кое ќе се реализира