притисни ентер »

Истражување: Луѓето кои прележале Ковид-19 се соочуваат и со опаѓање на косата
Истражување: Луѓето кои прележале Ковид-19 се соочуваат и со опаѓање на косата

Истражување: Луѓето кои прележале Ковид-19 се соочуваат и со опаѓање на косата

Најновото истражување покажува дека над 20 проценти од луѓето кои биле заразени со Ковид-19, покрај заморот, губењето на мирисот и болки во градите, се соочуваат и со опаѓање на косата. Во студијата објавена во списанието „Лансет“ се наведува дека кај 359 од 1.655 хоспитализирани во Вухан, односно 22 отсто од пациентите се соочиле со паѓање на косата

Истражување: Луѓето кои прележале Ковид-19 се соочуваат и со опаѓање на косата

Истражување: Луѓето кои прележале Ковид-19 се соочуваат и со опаѓање на косата

Најновото истражување покажува дека над 20 проценти од луѓето кои биле заразени со Ковид-19, покрај заморот, губењето на мирисот и болки во градите, се соочуваат и со опаѓање на косата. Во студијата објавена во списанието „Лансет“ се наведува дека кај 359 од 1.655 хоспитализирани во Вухан, односно 22 отсто од пациентите се соочиле со паѓање на косата

Еве со што се соочуваат луѓето кои прележале Ковид-19

Еве со што се соочуваат луѓето кои прележале Ковид-19

Најновото истражување покажува дека над 20 проценти од луѓето кои биле заразени со Ковид-19, покрај заморот, губењето на мирисот и болки во градите, се соочуваат и со опаѓање на косата. Во студијата објавена во списанието „Лансет“ се наведува дека кај 359 од 1.655 хоспитализирани во Вухан, односно 22 отсто од пацинетите се соочиле со паѓање на косата

Истражување: Луѓето кои прележале Ковид-19 се соочуваат и со опаѓање на косата

Истражување: Луѓето кои прележале Ковид-19 се соочуваат и со опаѓање на косата

Најновото истражување покажува дека над 20 проценти од луѓето кои биле заразени со Ковид-19, покрај заморот, губењето на мирисот и болки во градите, се соочуваат и со опаѓање на косата. Во студијата објавена во списанието „Лансет“ се наведува дека кај 359 од 1.655 хоспитализирани во Вухан, односно 22 отсто од пацинетите се соочиле со паѓање на косата

Истражување: Луѓето кои прележале Ковид-19 се соочуваат и со опаѓање на косата

Истражување: Луѓето кои прележале Ковид-19 се соочуваат и со опаѓање на косата

Најновото истражување покажува дека над 20 проценти од луѓето кои биле заразени со Ковид-19, покрај заморот, губењето на мирисот и болки во градите, се соочуваат и со опаѓање на косата. Во студијата објавена во списанието „Лансет“ се наведува дека кај 359 од 1.655 хоспитализирани во Вухан, односно 22 отсто од пацинетите се соочиле со паѓање на косата

Со опаѓање на косата се соочуваат над 20 проценти од оние кои прележале ковид-19

Со опаѓање на косата се соочуваат над 20 проценти од оние кои прележале ковид-19

Најновото истражување покажува дека над 20 проценти од луѓето кои биле заразени со ковид-19, покрај заморот, губењето на мирисот и болки во градите, се соочуваат и со опаѓање на косата. Во студијата објавена во списанието „Лансет“ се наведува дека кај 359 од 1.655 хоспитализирани во Вухан, односно 22 отсто од пацинетите се соочиле со паѓање на косата

Истражување: Луѓето кои прележале Ковид-19 се соочуваат и со опаѓање на косата

Истражување: Луѓето кои прележале Ковид-19 се соочуваат и со опаѓање на косата

Најновото истражување покажува дека над 20 проценти од луѓето кои биле заразени со Ковид-19, покрај заморот, губењето на мирисот и болки во градите, се соочуваат и со опаѓање на косата. Во студијата објавена во списанието „Лансет“ се наведува дека кај 359 од 1.655 хоспитализирани во Вухан, односно 22 отсто од пацинетите се соочиле со паѓање на косата

Истражување: Луѓето кои прележале Ковид-19 се соочуваат и со опаѓање на косата

Истражување: Луѓето кои прележале Ковид-19 се соочуваат и со опаѓање на косата

Најновото истражување покажува дека над 20 проценти од луѓето кои биле заразени со Ковид-19, покрај заморот, губењето на мирисот и болки во градите, се соочуваат и со опаѓање на косата. Во студијата објавена во списанието „Лансет” се наведува дека кај 359 од 1.655 хоспитализирани во Вухан, односно 22 отсто од пацинетите се соочиле со паѓање на косата

Истражување: Луѓето кои прележале COVID-19 се соочуваат и со опаѓање на косата

Истражување: Луѓето кои прележале COVID-19 се соочуваат и со опаѓање на косата

Најновото истражување покажува дека над 20 проценти од луѓето кои биле заразени со COVID-19, покрај заморот, губењето на мирисот и болки во градите, се соочуваат и со опаѓање на косата. Во студијата објавена во списанието Lancet се наведува дека кај 359 од 1.655 хоспитализирани во Вухан, односно 22 отсто од пацинетите се соочиле со паѓање на косата