притисни ентер »

Кекеновски: Пратениците од нашата коалиција, слободно и самостојно ќе одлучуваат
Кекеновски: Пратениците од нашата коалиција, слободно и самостојно ќе одлучуваат

Кекеновски: Пратениците од нашата коалиција, слободно и самостојно ќе одлучуваат

Коалицијата „Никогаш северна, само Македонија“ ја претстави програмата во која, како што велат, имаат стратешки определби, среднорочни и краткорочи планови и акции и задачи. Избраните народни пратеници од нашата коалиција, како што вели Јове Кекеновски, носител на листа за пратеници во изборната единица 2, ќе имаат слобода самостојно да одлучуваат

Сакаме да бидеме народни пратеници, а не политички платеници, рече Кекеновски

Сакаме да бидеме народни пратеници, а не политички платеници, рече Кекеновски

Враќање на името, поништување на Преспанскиот договор, преиспитување на Договорот со Бугарија, Законот за двојазичност, се дел од стратешките определби на коалицијата „Никогаш Северна, само Македонија, кажа на денешната прес-конференција Јове Кекеновски. „Ние сакаме да бидеме народни пратеници, а не политички платеници и извршители на желбите на лидерите

Кекеновски: Пратениците од нашата коалиција, слободно и самостојно ќе одлучуваат

Кекеновски: Пратениците од нашата коалиција, слободно и самостојно ќе одлучуваат

Коалицијата „Никогаш северна, само Македонија“ денеска на прес-конференција ја претстави својата програма во која, како што велат, имаат стратешки определби (враќање на името, поништување на Преспанскиот договор, преиспитување на Договорот со Бугарија, Законот за двојазичност и др), среднорочни и краткорочи планови и акции и задачи. -Ние сакаме да

Кекеновски: Пратениците од нашата коалиција, слободно и самостојно ќе одлучуваат

Кекеновски: Пратениците од нашата коалиција, слободно и самостојно ќе одлучуваат

Скопје, 29 јуни 2020 (МИА) – Коалицијата „Никогаш северна, само Македонија“ денеска на прес-конференција ја претстави својата програма во која, како што велат, имаат стратешки определби (враќање на името, поништување на Преспанскиот договор, преиспитување на Договорот со Бугарија, Законот за двојазичност и др), среднорочни и краткорочи планови и акции

Кекеновски: Ние сакаме да бидеме народни пратеници, а не политички платеници

Кекеновски: Ние сакаме да бидеме народни пратеници, а не политички платеници

По објавувањето на последниве аудиобомби мислам дека на сите нам ни стана јасно што правеле и што прават лидерите и раководставата на овие партии, изјави Јове Кекеновски на прес-конференција, во име на коалицијата „Никогаш Северна, само Македонија“. „Едниот добивал пари за спас на партијата, а за возврат го рушел СЈО и се обидувал да влијае на текот

Кекеновски: Сакаме да бидеме народни пратеници, а не политички платеници

Кекеновски: Сакаме да бидеме народни пратеници, а не политички платеници

Враќање на името, поништување на Преспанскиот договор, преиспитување на Договорот со Бугарија, Законот за двојазичност, се дел од стратешките определби на коалицијата „Никогаш Северна, само Македонија, кажа на денешната прес-конференција Јове Кекеновски. Враќање на името, поништување на Преспанскиот договор, преиспитување на Договорот со Бугарија,

Кекеновски: Ние сакаме да бидеме народни пратеници, а не политички платеници

Кекеновски: Ние сакаме да бидеме народни пратеници, а не политички платеници

По објавувањето на последниве аудио бомби мислам дека на сите нам ни стана јасно што правеле и што прават лидерите и раководставата на овие партии, изјави Јове Кекеновски на прес-конференција, во име на коалицијата „Никогаш Северна, само Македонија“. „Едниот добивал пари за спас на партијата, а за возврат го рушел СЈО и се обидувал да влијае на текот

Кекеновски: Ние сакаме да бидеме народни пратеници, а не политички платеници

Кекеновски: Ние сакаме да бидеме народни пратеници, а не политички платеници

По објавувањето на последниве аудио бомби мислам дека на сите нам ни стана јасно што правеле и што прават лидерите и раководставата на овие партии, изјави Јове Кекеновски на прес-конференција, во име на коалицијата „Никогаш Северна, само Македонија“. „Едниот добивал пари за спас на партијата, а за возврат го рушел СЈО и се обидувал да влијае на текот

Кекеновски: На државата не и требаат пратеници кои ќе стискаат зелено и црвено копче по директиви

Кекеновски: На државата не и требаат пратеници кои ќе стискаат зелено и црвено копче по директиви

По објавувањето на последниве аудио бомби мислам дека на сите нам ни стана јасно што правеле и што прават лидерите и раководставата на овие партии, изјави Јове Кекеновски на прес-конференција, во име на коалицијата „Никогаш Северна, само Македонија“. „Едниот добивал пари за спас на партијата, а за возврат го рушел СЈО и се обидувал да влијае на текот

Кекеновски: Ние сакаме да бидеме народни пратеници, а не политички платеници

Кекеновски: Ние сакаме да бидеме народни пратеници, а не политички платеници

По објавувањето на последниве аудио бомби мислам дека на сите нам ни стана јасно што правеле и што прават лидерите и раководставата на овие партии, изјави Јове Кекеновски на прес-конференција, во име на коалицијата „Никогаш Северна, само Македонија“. „Едниот добивал пари за спас на партијата, а за возврат го рушел СЈО и се обидувал да влијае на текот