притисни ентер »

Вучиќ од Њујорк: Ќе бидеме сведоци на голем светски конфликт
Вучиќ од Њујорк: Ќе бидеме сведоци на голем светски конфликт

Вучиќ од Њујорк: Ќе бидеме сведоци на голем светски конфликт

Посочи дека „нема да се врати во Србија со охрабрување, туку со дух на човек кој е подготвен да се бори за својата земја“. “Да ги заштитиме нашите интереси, да донесеме нови инвеститори. Ние ја завршивме нашата работа чесно и одговорно. Мислам дека никој овде немаше толку долг состанок со г-дин Саливан. Дали е лесно или едноставно? Па, не е, но нема

Вучиќ од Њујорк: Ќе бидеме сведоци на голем светски конфликт

Вучиќ од Њујорк: Ќе бидеме сведоци на голем светски конфликт

Посочи дека „нема да се врати во Србија со охрабрување, туку со дух на човек кој е подготвен да се бори за својата земја“. “Да ги заштитиме нашите интереси, да донесеме нови инвеститори. Ние ја завршивме нашата работа чесно и одговорно. Мислам дека никој овде немаше толку долг состанок со г-дин Саливан. Дали е лесно или едноставно? Па, не е, но нема

Вучиќ: Светот ќе биде сведок на голем конфликт

Вучиќ: Светот ќе биде сведок на голем конфликт

Српскиот претседател Александар Вучиќ во своето обраќање од Њујорк предупреди дека светот ќе биде сведок на голем конфликт и како што вели „ќе се погрижиме Србија да преживее“. Претседателот истакна дека нема да се врати во Србија со охрабрување, туку со дух на човек кој е подготвен да се бори за својата земја. „Сакаме да ги заштитиме нашите интереси,

Вучиќ од Њујорк: Ќе бидеме сведоци на голем светски конфликт

Вучиќ од Њујорк: Ќе бидеме сведоци на голем светски конфликт

Посочи дека „нема да се врати во Србија со охрабрување, туку со дух на човек кој е подготвен да се бори за својата земја“. "Да ги заштитиме нашите интереси, да донесеме нови инвеститори. Ние ја завршивме нашата работа чесно и одговорно. Мислам дека никој овде немаше толку долг состанок со г-дин Саливан. Дали е лесно или едноставно? Па, не е, но нема

Вучиќ: Светот ќе биде сведок на голем конфликт

Вучиќ: Светот ќе биде сведок на голем конфликт

Српскиот претседател Александар Вучиќ во своето обраќање од Њујорк предупреди дека светот ќе биде сведок на голем конфликт и како што вели „ќе се погрижиме Србија да преживее“. Претседателот истакна дека нема да се врати во Србија со охрабрување, туку со дух на човек кој е подготвен да се бори за својата земја. „Сакаме да ги заштитиме нашите интереси,

Вучиќ: Светот ќе биде сведок на голем конфликт

Вучиќ: Светот ќе биде сведок на голем конфликт

Српскиот претседател Александар Вучиќ во своето обраќање од Њујорк предупреди дека светот ќе биде сведок на голем конфликт и како што вели „ќе се погрижиме Србија да преживее“. Претседателот истакна дека нема да се врати во Србија со охрабрување, туку со дух на човек кој е подготвен да се бори за својата земја. „Сакаме да ги заштитиме нашите интереси,

Вучиќ: Светот ќе биде сведок на голем конфликт

Вучиќ: Светот ќе биде сведок на голем конфликт

Српскиот претседател Александар Вучиќ во своето обраќање од Њујорк предупреди дека светот ќе биде сведок на голем конфликт и како што вели „ќе се погрижиме Србија да преживее“. Претседателот истакна дека нема да се врати во Србија со охрабрување, туку со дух на човек кој е подготвен да се бори за својата земја. „Сакаме да ги заштитиме нашите интереси,

ЌЕ ПРИСУСТВУВАМЕ НА ГОЛЕМ СВЕТСКИ КОНФЛИКТ, РЕКОА ДЕКА СУМ ЛУД, ДЕКА ДРАМАТИЗИРАМ И НА КРАЈОТ СЕ ИСПАДНА ВИСТИНА: Вучиќ порача од Њујорк

ЌЕ ПРИСУСТВУВАМЕ НА ГОЛЕМ СВЕТСКИ КОНФЛИКТ, РЕКОА ДЕКА СУМ ЛУД, ДЕКА ДРАМАТИЗИРАМ И НА КРАЈОТ СЕ ИСПАДНА ВИСТИНА: Вучиќ порача од Њујорк

Добивај вести на Viber Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, во своето обраќање во живо од Њујорк предупреди дека светот ќе биде сведок на голем конфликт и како што вели „ќе се погрижиме Србија да преживее“. Тој посочи дека нема да се врати во Србија со охрабрување, туку со дух на човек кој е подготвен да се бори за својата земја. „Сакаме да ги

Вучиќ: Светот ќе биде сведок на голем конфликт

Вучиќ: Светот ќе биде сведок на голем конфликт

Српскиот претседател Александар Вучиќ во своето обраќање од Њујорк предупреди дека светот ќе биде сведок на голем конфликт и како што вели „ќе се погрижиме Србија да преживее“. Претседателот истакна дека нема да се врати во Србија со охрабрување, туку со дух на човек кој е подготвен да се бори за својата земја. „Сакаме да ги заштитиме нашите интереси,