притисни ентер »

Дури нереално - на 65 години изгледа повеќе од одлично: Кога ќе се појави, сите останати паѓаат во втор план!
Дури нереално - на 65 години изгледа повеќе од одлично: Кога ќе се појави, сите останати паѓаат во втор план!

Дури нереално - на 65 години изгледа повеќе од одлично: Кога ќе се појави, сите останати паѓаат во втор план!

Таа ја знае тајната на добриот изглед Нејзиното име со децении важи за симбол на чист сексапил, а денес на 65-годишна возраст изгледа совршено. Таа неодамна се појави на забава во Лос Анџелес, а сите присутни се согласија дека нејзината возраст не може да направи ништо. Во 7-мата деценија, актерката Бо Дерек успева да изгледа подобро од двојно помлади

Дали е реално да изгледа толку добро на 65 години?! Кога ќе се појави таа, сите други паѓаат во втор план!

Дали е реално да изгледа толку добро на 65 години?! Кога ќе се појави таа, сите други паѓаат во втор план!

Нејзиното име со децении важеше за симбол на сексапил, а денес на 65 години изгледа совршено. Неодамна се појавила на една забава во Лос Анџелес, а сите присутни се согласиле дека годините не ѝ можат ништо. Бо Дерек во седмата деценија успева да изгледа подобро и од двојно помлади жени, а сето тоа се должи на едноставните навики до кои строго се придржува,