притисни ентер »

Грампи Кет заработи милиони долари како интернет сензација, но е далеку од Богатството на кучето Гинтер
Грампи Кет заработи милиони долари како интернет сензација, но е далеку од Богатството на кучето Гинтер

Грампи Кет заработи милиони долари како интернет сензација, но е далеку од Богатството на кучето Гинтер

Грампи Кет, најпознатото животно на интернет чиј постојано намуртен израз на лицето беше инспирација за голем број мемиња, умре на седумгодишна возраст, објави нејзината сопственичка Табата Бандесен. Со вистинско име Тардар Сос, таа стана интернет сензација по една фотографија објавена на социјалната мрежа Редит и потоа се појави на Бродвеј, филм,

Грампи Кет заработи милиони долари како интернет сензација, но е далеку од Богатството на кучето Гинтер

Грампи Кет заработи милиони долари како интернет сензација, но е далеку од Богатството на кучето Гинтер

Грампи Кет, најпознатото животно на интернет чиј постојано намуртен израз на лицето беше инспирација за голем број мемиња, умре на седумгодишна возраст, објави нејзината сопственичка Табата Бандесен. Со вистинско име Тардар Сос, таа стана интернет сензација по една фотографија објавена на социјалната мрежа Редит и потоа се појави на Бродвеј, филм,

Умре Грампи Кет, најпопуларната мачка на интернет

Умре Грампи Кет, најпопуларната мачка на интернет

Грампи К ет, мачката која заработи милион долари откако стана интернет сензација благодарение на својот постојано намуртен израз на лицето, умре на седумгодишна возраст. Со вистинско име Тардар Сос, оваа мачка од Мористаун, Аризона имаше милиони фанови на социјалните мрежи, а нејзиниот необичен изглед се должеше на џуџестиот раст. „ Некои денови се